Ak Partili Kadınlardan Kızılay’a Taze Kan

Ak Partili Kadınlardan Kızılay’a Taze Kan
Türkiye'nin kan ihtiyacını sağlamak adına önemli atımlar atan Kızılay Kurumu’na AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’ndan destek geldi. Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü’nün AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’yla birlikte vatandaşları kan bağışı konusunda bilinçlendirm

- Türkiye'nin kan ihtiyacını sağlamak adına önemli atımlar atan Kızılay Kurumu’na AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’ndan destek geldi. Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü’nün AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’yla birlikte vatandaşları kan bağışı konusunda bilinçlendirmek için yürüttüğü ortak çalışmalar sonucunda, Kızılay Ege Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve partili kadınlarla il binasında bir araya geldi.

DİĞER PARTİLER SİZİN KADAR AKTİF ÇALIŞMIYOR

Kan bağışı konusunda halkı bilinçlendirmek adına siyasi partilerle işbirliği içinde olmanın önemine dikkat çeken Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, bu noktada AK Partili kadınlarla ortak bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi. AK Parti dışında hiçbir siyasi partiyle bugüne kadar bu kadar aktif çalışamadıklarını ifade eden Gökay Gök, “Umut ediyorum ki diğer partiler, sizleri örnek alır ve harekete geçerler. Sonuçta kan hepimizin kanı. Bu anlamda ülkemiz kazanacak. Hızlıca yapılan çalışmalarla 21 Mayıs ve 17 Haziran tarihlerinde İzmir’de 22 ilçede 32 kampanya düzenledik. Bu kampanya sonucunda bin266 ünite kan bağışı topladık. Sizleri, kadın kolları olarak ortaya koymuş olduğunuz performanstan ötürü kurumum ve şahsım adına tebrik ediyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

KAN BİZİM İÇİN SU KADAR ÖNEMLİ

Öte yandan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Kızılay ile yürütülen ortak çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Özen Kızılırmak, “Kadın Kolları yöneticilerimiz ile çok hayırlı bir işe imza attık. Bu hayırlı işe imza atan ilçe başkanlarımız, ilçelerimizdeki vatandaşlarımız ve teşkilatı kan bağışına katılımı için bilgilendiren değerli yöneticilerimize ve işbirliği içerisinde bize bu güzel ulvi görevi uygulama şansı veren Kızılay Ege Bölge Müdürümüz Sayın Gökay Gök’e teşekkür ediyoruz. Su gibi kan da bizim için çok önemlidir. Hastaneye gittiğimizde ve ameliyat geçirdiğimizde kanın ne kadar önemli olduğunu, ancak o noktada anlayabiliyoruz. Ama biz o noktaya gelmeden önce topluma bunun önemini anlatmak üzere Kızılay’ın her zaman yanında olduğumuzu belirtiyoruz” şeklinde konuştu. Kızılırmak, konuşmasının ardından Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök’e teşekkür plaketi sundu.

Özen Kızılırmak’ın ardından Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanları’na teker teker plaket vererek, Kızılay ile beraber yürüttükleri başarılı çalışmalardan ötürü kendilerini kutladı.

AK PARTİLİ KADINLARDAN KIZILAY’A TAZE KAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.