Ak Parti’li Kıyıklık: ’’Chp 65 Yıldır Halktan ’Evet’ Alamadı’’

Ak Parti’li Kıyıklık: ’’Chp 65 Yıldır Halktan ’Evet’ Alamadı’’
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 65 yıldır halktan evet oyu alamadığını söyledi. Kıyılık, "Bunu bildikleri için hedefi yüzde 35’lerde...

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 65 yıldır halktan evet oyu alamadığını söyledi. Kıyılık, "Bunu bildikleri için hedefi yüzde 35’lerde tutuyorlar’’ dedi.

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, Başakşehir’de belediye tarafından yapılan spor tesislerinin açılışına katıldı. Burada gençler ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Kıyıklık, yaptığı konuşmada ise hem AK Parti’nin hizmetlerinden bahsetti hem de muhalefeti eleştirdi.

AK Parti hükümeti olarak topluma çok şeyler verdiklerine inandığını belirten Kıyıklık, "Ülkeye okullardan üniversitelere, yollardan hastanelere kadar birçok hizmet yaptık. Şuanda hiç kimse hastanelerde rehin kalmıyor. İlaç parası için sağda solda dolaşmıyor. Doktor aramak için sağa sola gitmiyor ve memleketine gitmek için yollarda kan revan içinde kalmıyor. Hemen hemen bütün şehirlere giden yolları biz otoban yaptık. Her şehre uçak kalkıyor neredeyse" şeklinde konuştu.

"ÇOK YÜKSEK BİR OYLA YENİDEN İKTİDAR OLACAĞIZ"

Çok yüksek bir oyla yeniden iktidar olacaklarını belirten Kıyıklık, "Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelmek gibi bir düşüncesi yok. ’Yüzde 35 oy alacağız’ diyor. Tabii öyle bir rüya görebilir. İstediği kadar rüya görsün. CHP 1950’den beri 65 yıldır bu toplumdan hiç evet alamadı. Onun için hedefini yüzde 35 olarak gösteriyor. Diğer tarafta MHP var. Oda marjinal bir parti olduğu için yüzde 13 ile yüzde 15 arasında gidiyor. HDP ’ben Kürtçülerin partisiyim’ diyor. Böyle bakan parti Türkiye’nin partisi olabilir mi? ’Kabe Müslümanlar için neyse taksim bizim için odur’ diyor. Bakın benzetmeye bakın. Böyle benzetme olur mu? Biz ülkede barışı ve huzuru sağladık. Bundan sonra her tarafta barış hakim olacak sevgi ve kardeşlik hakim olacak. Herkes kendi dilini istediği gibi konuşacak inancı neyse onu yaşayacak ama bu toplumun edebine de saygılı olacak. Biz 7 Haziran’da desteğinizi bunun için istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Kıyıklık, spor tesisinin açılışını çocuklarla beraber yaparak tesisleri gezdi.

AK PARTİ İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI FEYZULLAH KIYIKLIK, CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN (CHP) 65 YILDIR HALKTAN EVET OYU ALAMADIĞINI SÖYLEDİ. KIYILIK,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.