Ak Partili Kurtaran’dan Zihinsel Engellilere Ziyaret

Ak Partili Kurtaran’dan Zihinsel Engellilere Ziyaret
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, Ege Zihinsel Engelliler Koruma Derneği’ni ziyaret etti. Engellilerin toplumda yaşadığı sıkıntıları dinleyen Kurtaran, ”Engelli ka...

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, Ege Zihinsel Engelliler Koruma Derneği’ni ziyaret etti. Engellilerin toplumda yaşadığı sıkıntıları dinleyen Kurtaran, ”Engelli kardeşlerimiz her alanda fırsat eşitliğine sahip olmalı.” dedi.

İzmir’de sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, bu kez İzmir Zihinsel Engeliler Koruma Derneği’nin misafiri oldu. Derneğin Genel Başkanı Hayrettin Yaşar ve yöneticiler tarafından kapıda karşılanan Kurtaran, engelli vatandaşların toplumda yaşadıkları sıkıntılar üzerine uzun uzun sohbet ederek, sorunları dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yaşar, sosyal hayatta karşılaştıkları problemleri anlatarak Kurtaran’dan destek istedi. Yaşar, milletvekili aday adaylığı sebebiyle Kurtaran’a başarılar diledi.

Türkiye nüfusunun yüzde 12’sini engelli vatandaşlardan oluştuğunu kaydeden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, "Herkesin engelli adayı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Engelli kardeşlerimiz toplumun her alanında fırsat eşitliğine sahip olmalı. Toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, toplumun vazgeçilmez bir parçası olduğunu göstermek hepimizin görevidir. Biz de geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek bizim görevimiz. Allah nasip eder Ankara’ya gidersek, engelli vatandaşlarımızın dertlerine ortak olup sorunları en kısa sürede çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın.” şeklinde konuştu. Kurtaran, sıcak misafirperverliğinden ötürü İzmir Zihinsel Engeliler Koruma Derneği Genel Başkanı Hayrettin Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.