Ak Partili Osman Boyraz: "Bu Milletin Vicdanı Hassas Kuyumcu Terazisi Gibidir”

Ak Partili Osman Boyraz: Bu Milletin Vicdanı Hassas Kuyumcu Terazisi Gibidir”
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Tuzla’da sanayi sitesini ziyaret etti. Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirten Boyra...

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Tuzla’da sanayi sitesini ziyaret etti. Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirten Boyraz, “Bu milletin vicdanı hassas kuyumcu terazisi gibidir” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Osman Boyraz, seçim çalışmalarını Tuzla’da sürdürdü. Gün boyunca vatandaşlarla bir arada olan Boyraz, Tuzla’daki Beyoğlu Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. İşyerlerine tek tek girip, çalışanlarla sohbet eden Boyraz, vatandaşlarla dertleşti. Seçim çalışmaları ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan Boyraz, “Gittiğimiz yerde vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların dertleri ile hemhal olmak, onların sıkıntılarını dinlemek, hem onları mutlu ediyor, hem bizi mutlu ediyor. Gittiğim her yerde şunu ifade ediyorum; her şikayet bir fırsattır. Belki bizim fark edemediğimiz, belki toplumun daha iyi fark ettiği, vatandaşımızın daha iyi fark ettiği problemi, yerinde görüp bununla ilgili, ilgili bakanlıklara, ilgili kurum ve kuruluşlara, bu sıkıntıların giderilmesi noktasında köprü vazifesi görüyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlardan aldığı izlenimi de aktaran Boyraz, “15 günlük araziden edindiğimiz izlenim şu. Çok net olarak ifade edeyim. Bir kez daha bu aziz milletimiz, necip milletimiz, bir kez daha kararını vermiş. Kararını istikrardan yana vermiş. Kararını ekonomik büyümeden yanına vermiş. Kararını milletten yana olanların yanında olmayı, karar olarak vermiş. Her zaman ifade ediyorum. Gittiğim her yerde de söylüyorum. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccühten de anlıyorum ki, bu milletin vicdanı hassas kuyumcu terazisi gibidir. Bir kez daha bunu görmek, vatandaşlarımızın da AK Parti iktidarının yanında pozisyon almasından dolayı da mutlu olduğumu ifade edeyim” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.