Ak Partili Sürekli'den Başkan Akpınar'a Tepki

Ak Partili Sürekliden Başkan Akpınara Tepki
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yapılan değerlendirmeler sonucu 4 yılını doldurup yeterli başarı puanına ulaşamadıkları gerekçesiyle havuza alınan öğretmenlerle bir araya gelip siyasi

- AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yapılan değerlendirmeler sonucu 4 yılını doldurup yeterli başarı puanına ulaşamadıkları gerekçesiyle havuza alınan öğretmenlerle bir araya gelip siyasi mülahazalarda bulunmasına tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bünyesindeki idarecileri belirlemesi ile ilgili yaptığı düzenlemenin açık olduğunu belirten Sürekli, Akpınar’a ilçenin sorunlarıyla ilgilenme çağrısı yaptı. İlçede vatandaşların büyük tepkisine rağmen Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulması planlanan Yamanlar Katı Atık Bertaraf Tesisi başta olmak üzere birçok sorunun olduğunu belirten Sürekli, “Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Karşıyaka’mızı çok yakından ilgilendiren çöp tesisleri ile ilgili tavrını ortaya koymasını merakla bekliyoruz. Karabağlar’da ikamet edip, Konak’a Belediye Başkan Aday Adayı olup, Karşıyaka’ya aday yapılan ve başkan seçilen muhteremin Karşıyakalılığı, Yamanlar Dağı kadar büyük ve onurlu bir muhakeme ile teste tabidir. Tavsiyemiz bu toplantıları, Büyükşehir Belediyesi’nin malum tesislerle ilgili ısrarına başkaldırısı ile erdemliliğini takdir ettiğimiz Sayın Hüseyin Çalışkan ile yapmasıdır” dedi.

"SORUMLULUKLARINI UNUTMUŞ"

Yeni dönemde müdürlerin belirlenmesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, insan kaynaklarından sorumlu şube müdürü, eğitim kurumundan sorumlu şube müdürü, okulun en kıdemli ve en kıdemsiz öğretmenleri, kurulca seçilen iki öğretmen, okul aile birliği başkanı ve yardımcısı ile okul öğrenci meclis başkanın öğretmenleri değerlendirmek için oy kullandığına dikkat çeken Sürekli, “Bu bilgilerden yoksun Belediye Başkanımız görev sahası ve sorumluluklarını unutmuş, gazetelerde haber olabilme çabası ile emektar müdürlerle poz vermektedir. Belediye kadrolarında kendisinin yaptığı müdür atamalarına karşın eğitim camiasından bir memurun belediyemizde görevi sona eren müdürlerle itiraz toplantı yapması ile mukayese edilebilecek bu tutumu kınıyoruz. Herkes kendi işine baksın” diyerek Akpınar’nın yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.