Ak Partili Ünal’dan Ordululara Müjde

Ak Partili Ünal’dan Ordululara Müjde
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, daha önceden Çambaşı ile Kabadüz ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan yolun tamamlandığını hatırlatarak, şimdi de Kabadüz ile Ordu arasındaki 21.3 kilometrelik yolun ihalesine çıkılacağı müjdesini verdi.

- AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, daha önceden Çambaşı ile Kabadüz ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan yolun tamamlandığını hatırlatarak, şimdi de Kabadüz ile Ordu arasındaki 21.3 kilometrelik yolun ihalesine çıkılacağı müjdesini verdi.

Ordu’nun Çambaşı ve Kabadüz ilçelerini Ordu Sahil Yoluna bağlayacak olan 21.3 kilometrelik yolun ihale aşaması geldiğini belirterek Kabadüz ve Çambaşı ilçesi halkına müjde veren AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, daha önceden Çambaşı ve Kabadüz ilçeleri arasında yapılan yol ile iki ilçe arasındaki ulaşım için standardı daha yüksek bir yol yapıldığını hatırlattı. Şimdide Kabadüz ilçesi ile Ordu Sahil Yolu arasında bağlantıyı kuracak olan 21.3 kilometrelik yol için 16 Aralık tarihinde yeterlilik ihalesinin duyurusunun yapıldığını, 30 Aralık’ta ise firmalar arasında yeterlilik ihalesinin yapılacağını açıklayan Fatih Han Ünal, yeterlilik ihalesini geçen firmalar arasında 45 gün içinde yolun yapımı için ihalenin yapılacağını söyledi.

21.3 kilometrelik standardı yüksek yolun, ihalenin tamamlanmasından sonra 700 gün içinde tamamlanacağını kaydeden Fatih Han Ünal, “Yeterlilik ihalesinin ardından 45 gün içinde firmalar arasında yolun yapımını üstlenecek firmanın belirlenmesi için ihale yapılacak. İhalenin yapılmasından sonra 21.3 kilometrenin yapımı 700 iş günü içinde tamamlanacak. Çambaşı ve Kabadüz ilçeleri arasındaki yol daha önceden tamamlanmıştı, Kabadüz ile Ordu arasındaki yolun tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız standardı yüksek bir yoldan ulaşım sağlayacaklar. Bu yol ile hem ulaşım süresi kısalacak hem de turizm açısından büyük fayda sağlayacak. Ordumuza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.