Ak Parti'li Vural Kavuncu: 3 Ağacın Yerinin Değiştirilmesini İstismar Konusu Yaptılar

Ak Partili Vural Kavuncu: 3 Ağacın Yerinin Değiştirilmesini İstismar Konusu Yaptılar
AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve bazı partililerin, adliye bahçesindeki 3 ağacın sökülerek başka bir yere dikilmesini istismar konusu yaptığını dile getirdi.

- AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve bazı partililerin, adliye bahçesindeki 3 ağacın sökülerek başka bir yere dikilmesini istismar konusu yaptığını dile getirdi.

Kütahya Barosu Başkanlığı'na seçiler Ahmet Atam'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Kavuncu, adliye çakışında 3 ağacın söküldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Kavuncu, "Yakın zamanda Kütahya Adliyesi önündeki ağaçların sökülüp bir başka yere dikilmesi siyasi tartışmalara neden olmuştu. Ağacı, yeşili korumak hepimizin görevi. Baromuzun itirazını yerinde incelemek istedik. Mazı tarzında değerli ağaçlara zarar verecek şekilde kısmen güvenlik sorunu oluşturabilecek bitki örtüleri var ve Baro başkanlığımız ile bunların temizlenmesinde mahsur görmedik. Fakat ne yazık ki bunu da siyasi istismar yapan gruplar olduğunu görüyoruz. Bu tür konular karşılıklı diyalog halinde çözülüp, beraberce halledilebilicek konulardır. Yeter ki iletişim halinde birbirimizi anlamaya çalışalım" diye konuştu. (EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.