Ak Parti’li Vural Kavuncu Ve Başkanlar Kaza Yaptı

Ak Parti’li Vural Kavuncu Ve Başkanlar Kaza Yaptı
Kütahya’da bazı açılış ve programlara katılmak üzere yola çıkan Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın’ı taşıyan otomob...

Kütahya’da bazı açılış ve programlara katılmak üzere yola çıkan Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın’ı taşıyan otomobil Çukurköy Sanayi Sitesi kavşağında kaza yaptı. İki aracın birbirine girdiği olayda İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tavşanlı Kütahya karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilat Başkanı Hilmi Gümüş ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın’ın bulunduğu otomobil, akaryakıt istasyonundan çıkmakta olan araca çarptı. Sanayi Sitesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Milletvekili Vural Kavuncu ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, kazayı yara almadan atlatırken, İlçe Başkanı Hilmi Gümüş olay yerine çağırılan ambulansla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Gümüş’ün olayı hafif sıyrıklarla atlattığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Trafik polisleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diğer taraftan Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve beraberinde ki heyetin Kütahya’da ki bazı açılış ve programlara katılmak için yola çıktıkları bildirildi. Kaza sonrası olay yerine gelen Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Kütahya Milletvekili aday adayı Mehmet Demir, İl Genel Meclis üyeleri ve vatandaşlar Milletvekili Kavuncu ile Agah Aşkın’a geçmiş olsun dileklerini sunduktan sonra, Hilmi Gümüş’ün durumunu öğrenmek için Doç. Dr. Mustafa Kelemli Devlet Hastanesi’ne gittiler.

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, olayı duyar duymaz kendisini arayan ailesine ve dostlarına da sağlık yönünden bir sıkıntısı olmadığını söyledi.(İÖ-EFE)

KAVUNCU KAZA GEÇİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.