Ak Parti’nin Kamplarının Yapıldığı Otelin İsmi Değiştiriliyor

Ak Parti’nin Kamplarının Yapıldığı Otelin İsmi Değiştiriliyor
AK Parti’nin kamplarının yapıldığı Asya Termal Tesisleri’nin el değiştirmesinin ardından ismi Lina Termal Turizm olarak değiştiriliyor.Asya Termal Tesisleri’ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kız...

AK Parti’nin kamplarının yapıldığı Asya Termal Tesisleri’nin el değiştirmesinin ardından ismi Lina Termal Turizm olarak değiştiriliyor.

Asya Termal Tesisleri’ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamam İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi. Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri Tesis Ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya Termal Tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin Lina Termal Turizm olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise işadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan’ın ortak olduğunu duyurdu.

Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belirten Ali Yeşil tesis için 1,5 yıl süren beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını vurguladı. Yeşil, Otel’in devre mülklerle birlikte 3 bin 500 yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, “Kızılcahamam’ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam’dır” dedi.

AK PARTİ KIZILCAHAMAM KAMPLARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Lina Termal Tesis için düşüncelerini ve ilk etapta yapılacakları anlatan Başkan Ali Yeşil devir işlemleri tamamlandıktan sonra geniş katılımlı bir toplantıda düzenleyeceklerini ifade etti. Toplantıda söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise, “Tesisimizin yeni ortaklarına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek geleneksel AK Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden Kızılcahamam’da devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.