Akçakale’de Yaz Spor Kursları

Akçakale’de Yaz Spor Kursları
Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamlığı yaz spor kursları ile hem çocukları eğitiyor, hem de zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyor.

- Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamlığı yaz spor kursları ile hem çocukları eğitiyor, hem de zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyor.

Akçakale Kaymakamlığı ve ilçe spor ve gençlik müdürlüğü öncülüğünde başlatılan yaz kursları ilçede yoğun talep görüyor. Kursların çalışma düzeyini denetlemek için Kaymakamı Eyüp Fırat, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Başak ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü M.Emin Önhan ile kurs merkezine gitti.Kaymakam Fırat’ı gören öğrenciler ıslık çalarak sevgi gösterisinde bulundu. Kaymakam Fırat, öğrencilerin yanına giderek, selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Akçakale Kapalı Spor Salonu'nda verilen kurslara yaklaşık 800 öğrenci devam ediyor. Futbol kursuna 332, voleybol 80, basketbol 120, yüzme 125 ve badminton kursuna 55 öğrenci katıldı.

Yaz kursları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat şu açıklamalarda bulundu:

”Yaklaşık bir aydır yaz spor kurslarımız başladı. Şu ana kadar 800 yüz öğrenciye ulaştık. İnşallah hedefimiz bin, sizlerde çocuklarımızın coşkusunu gördünüz. Yaz kurslarımız sayesinde çocuklarımıza sporu sevdirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlamaktayız. Bu konuda gayretli çalışan hem Gençlik Spor Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve diğer personelimize teşekkür ediyorum.”

AKÇAKALE’DE YAZ SPOR KURSLARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.