Akçakoca Din Görevlilerinden Örnek Davranış

Akçakoca Din Görevlilerinden Örnek Davranış
Daha önce Kutlu Doğum Haftası kutlama programının tüm harcamalarını aralarında oluşturdukları fonla kendileri karşılayan Akçakoca din görevlileri örnek bir davranış daha sergileyerek kendi aralarında Ramazan ayına özel "75 ihtiyaç sahibine 75 TL" sloganıy

- Daha önce Kutlu Doğum Haftası kutlama programının tüm harcamalarını aralarında oluşturdukları fonla kendileri karşılayan Akçakoca din görevlileri örnek bir davranış daha sergileyerek kendi aralarında Ramazan ayına özel "75 ihtiyaç sahibine 75 TL" sloganıyla bir yardım kampanyası düzenlediler. Düzenledikleri kampanyada 75 ihtiyaç sahibine 75 TL değerinde alışveriş çeki takdim ettiler.

Akçakoca İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler peygamber efendimizin varisleri ve temsilcileri olarak insanlara yapmalarını hatırlattığımız hususlarda önce kendimiz örnek olmak durumundayız. Amellerin karşılığının kat kat ve sınırsız bir şekilde verildiği bu mübarek ve muazzam ayda kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresi olmak ve insanımıza örneklik teşkil etmesi adına böyle bir hizmet yapmayı görevlilerimizle paylaştığımızda hiç tereddüt etmeden böyle bir hayra vesile olmak için gerekli desteği verdiler. Bu hayra destek olan görevlilerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 18 Temmuz 2014 Cuma günü ülke genelinde Filistin-Gazze halkına son haftalarda yapılan saldırılar ve ambargo nedeniyle acil insani yardımların karşılanabilmesine destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasında, İlçemiz Müftülüğüne bağlı camilerimiz vasıtasıyla 37 bin TL destek veren Akçakoca halkımıza bu konuda göstermiş olduğu yüksek ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kur’an’ın nazil olduğu, arz ile semanın buluştuğu, karanlıkların nura tebdil olduğu, bin aydan daha hayırlı olup bir ömre bedel olan leyle-i kadrinizi canı gönülden tebrik eder Kur’an’ın yeniden kalplerimize ve gönüllerimize nüzuluna, müminlerin birlik beraberlik ve kardeşliğine, başta Filistin-Gazze olmak üzere tüm mazlum ve mağdurların halasına ve necatına ve kadrimizin yücelmesine vesile olmasını Rabbimden dua ve temenni ederim" diye konuştu.

AKÇAKOCA DİN GÖREVLİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.