Akçakoca Sahillerine Uyarı Levhaları Konuldu

Akçakoca Sahillerine Uyarı Levhaları Konuldu
Akçakoca’da plajları denetleyen görevli cankurtaranlar, plajlara yerleştirdikleri uyarıcı levhalar ile tatilcileri bilgilendirmeyi amaçlıyor.Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Cankurtaranl...

Akçakoca’da plajları denetleyen görevli cankurtaranlar, plajlara yerleştirdikleri uyarıcı levhalar ile tatilcileri bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Cankurtaranlar, ilçedeki plajlar gezerek, ihtiyaç görülen yerlere uyarı levhaları yerleştiriyor. Yerleştirilen levhalar ile vatandaşları çeken akıntı konusunda uyaran yetkililer, sahil boyunca denetimlerini sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren ve 30 kilometrelik sahil bandında denetimleri sürdürdüklerini ifade eden Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu, "Akçakoca’da Çuhallı, Kale, Değirmenağzı, Edilli, Çayağzı sahillerinde cankurtaranlık hizmeti veriyoruz. Cankurtaranlarımız her türlü donanıma sahip. Halkımız ve gelen misafirlerimizden cankurtaranlarımızın uyarılarına uymaları konusunda uyarıyoruz. Tatilcilerin güvenli şekilde denizlerde serinlemesi ve tatilin tadını çıkarmaları için çalışıyoruz" dedi.

Uzunoğlu, Akçakoca Belediyesi’nin 4 adet jetskinin cankurtaranlık hizmetinde kullanıldığını söyleyerek, "Belediyemize ait cankurtaran jetskilerimiz vatandaşların güvenliği için vardır. Bunun yanı sıra özel jetskisi olan vatandaşlarımız vardır bunların kiralık olduğu söylentileri yanlıştır. Bu nedenle vatandaşlarımız Belediye armalı jetsikilermizin cankurtaran olarak hizmet ettiğini herkes tarafından bilinmelidir" diye konuştu.

AKÇAKOCA BELEDİYESİ PLAJLARDA HİZMET VEREN CANKURTARANLARI DENETLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.