Akçakoca'da Badminton Türkiye Şampiyonası Başladı

Akçakocada Badminton Türkiye Şampiyonası Başladı
Okul Sporları Federasyonu, Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası Akçakoca İlçe Spor Salonunda protokolün ve 21 ilden 185 sporcunun katılımıyla başladı.

- Okul Sporları Federasyonu, Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası Akçakoca İlçe Spor Salonunda protokolün ve 21 ilden 185 sporcunun katılımıyla başladı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonunun düzenlediği Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası Final Müsabakaları Akçakoca ilçesinde başladı. 21 il ve KKTC’den 37 takımın katıldığı Küçükler Badminton Final Müsabakalarının açılış seremonisine Düzce Valisi Ali İhsan Su, Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Akçakoca Jandarma Komutanı Mürsel Öner, Akçakoca Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Küçükler Badminton Şampiyonasına hoş geldiniz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilk hedefimiz gönülleriniz de iz bırakabilmektir. Geleceğin şampiyonları sizin içinizden çıkacaktır. Turnuvamızda sevgi, dostluk ve rekabet kazansın” ifadelerinde bulundu.

Ardından Düzce Valisi Ali İhsan Su, minik badmintonculara seslendi. Vali su mikrofonla konuşması sırasında mikrofonun bozuk olması nedeniyle uzun süre ses kesikliği yaşandı ve uzun süren uğraş sonrasında mikrofon yine zaman kesik kesik çalışmasına rağmen Vali Su, dünyanın ekonomik ve teknolojik olarak büyüyüp gelişmesiyle insan hayatının da monotonlaştığını ifade ederek, “Bu hayat tarzı insanların sosyolojik ve psikolojik olarak sorunların çıkmasına neden oluyor. Bu sorunların üstünden gelmek ve çözüm yollarından bir tanesi de spordur. Spor yapan insanlar hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sağlıklı yaşayabiliyorlar. Bu yüzden sporunun önemini bir kez daha vurgulamak isterim. Sizler küçük yaşta spora başlamışsınız ve spor hayatınızın ömrünüz boyunca devam etmesini diliyor, başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu. Konuşmaların ardından Akçakoca Esentepe Ortaokulu Folklor Ekibi dans gösterisi sergiledi.

Açılış konuşmaları ve folklor ekibinin gösterilerinin ardından Düzce Valisi Ali İhsan Su ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, turnuvanın açılış maçının başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Ardından Vali Su, Kaymakam Aykut Pekmez ile birlikte badminton oynadı. Vali Su, ilk kez badminton oynadığını söyledi.

AKÇAKOCA'DA BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.