Akçakoca’da Orman İşletme Şeflerine Seminer

Akçakoca’da Orman İşletme Şeflerine Seminer
Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Şeflerine yönelik “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu seminer Akçakoca’da sürüyor.Orman Genel Müdürlüğü 2015 yılı Eğitim Programının Kişisel Gelişim Eğitim...

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Şeflerine yönelik “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu seminer Akçakoca’da sürüyor.

Orman Genel Müdürlüğü 2015 yılı Eğitim Programının Kişisel Gelişim Eğitim bölümünde yer alan Orman İşletme Şeflerine yönelik 2 grup halinde gerçekleştirilecek. “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu eğitim semineri Genel Müdür İsmail Üzmez’in katılımıyla Akçakoca Sky Tower Otelde sürüyor.

Açılış konuşmasını yapan Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin Kişisel Gelişim Eğitimi Seminerinin Akçakoca’da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu seminerin Orman İşletme Şeflerine çok faydalı olacağını, yönetici kimliğinin daha iyi seviyelere gelmesinin yanı sıra mesleki ve sosyal hayata olumlu yönde katkı sağlayacağını ifade ederek eğitim seminerinin verimli geçmesi temennisiyle konuşmasını tamamladı.

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez seminerin açılış bölümünde yaptığı konuşmada, değer verdiği Orman İşletme Şeflerine ve Orman İşletme Müdürlerine mesleklerini sevmeleri konusunda telkinde bulunarak mevzuata hakim olmaları hususunda uyarılarda bulundu. Yöneticilerin yönettiği insanlar tarafından kabul edilebilir olmalarını, aynı zamanda ilkeli, disiplinli ve inisiyatifini kullanabilen kabiliyet sahibi örnek model olmaları gerektiğini ifade ederek Yöneticinin yönettiğine hakim olan, problem getiren değil sorun çözen, mazeret değil marifet üreten bir kişi olmasını ve her şeyden önemlisi Yöneticinin işini çok sevmesi gerektiğini belirtip, halka hizmetin hakka hizmet olduğunun altını çizerek eğitim seminerinin faydalı ve verimli geçmesi temennisi ile konuşmasını tamamladı.

Büyük Proje kapsamında gerçekleştirilecek Kişisel Gelişim Eğitim Semineri, Etkili İletişim Teknikleri, Problem Çözme Teknikleri, Etkili Yöneticilik ve Liderlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Öfke ve Stres Yönetimi, Ekip Kurma ve Takım çalışması ile Protokol Kuralları konularını içerecek. Eğitimler Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Necati Cemaloğlu ile Başkent Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Halıcı ve Prof. Dr. Doğan Kökdemir tarafından verilecek. 168 Orman İşletme Şefinin katılımıyla gerçekleşen eğitim 27 Şubat 2015 Cuma günü değerlendirme toplantısı ve kapanış oturumunun ardından sona erecek.

ORMAN İŞLETME ŞEFLERİNE SEMİNER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.