Akçakocaspor’da Sözleşmeler Yenilendi

Akçakocaspor’da Sözleşmeler Yenilendi
Süper amatörde mücadele edecek olan Akçakocaspor kulübü teknik adam ve futbolcularla sözleşme yeniledi. Hedef Akçakocalı gençlerin ağırlıkta olduğu bir takım oluşturmak.

- Süper amatörde mücadele edecek olan Akçakocaspor kulübü teknik adam ve futbolcularla sözleşme yeniledi. Hedef Akçakocalı gençlerin ağırlıkta olduğu bir takım oluşturmak.

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimini oluşturan Akçakocaspor kulübü, hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. İlk iş olarak teknik adam ve futbolcularla sözleşme yenileyen kulüp yönetimi, takımda ağırlıklı olarak Akçakocalı sporcuların yer alacağının özellikle altını çizdi.

Teknik adam ve 7 Akçakocalı futbolcuyla Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen kulüp yönetimi, sözleşmelerin imzalanmasının ardından toplu fotoğraflar çektirdi. İmza töreninde bir açıklama yapan Akçakocaspor kulübü Başkanı Hakan Solak, sporcuların yeni yönetime destek olacak bir tutumla hareket ettiklerini ve özel taleplerinin olmadığını söyleyerek hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

Başkan Solak "Bu ekibimiz BAL ligine çıkarken takımda yer alan ekip. O lige çıkarken 11 topçunun 9’u Akçakocalıyken, 2’si yabancıydı. Fakat BAL liginde durum tersine dönerek Akçakocalı topçu sayısı 2’ye düştü. Şimdiki hedefimiz yeniden BAL ligine çıkmak. Mevcut kadromuzun tamamına yakınını Akçakocalı topçulardan oluşturacağız. Akçakocalı gençlerin geçmişte olduğu gibi yedekte kalmayıp sahada oynayacakları bir takımı oluşturacağız" dedi.

Akçakocaspor kulüp yönetimi ile sözleşme imzalayan teknik adam ve futbolcu isimleri şunlar; Teknik direktör Selahattin Bal, futbolcular; Coşkun Dalançıkan, Kadir Büyük, Gürkan Küçük, Aytaç Ön, Şener Acar, Eray Ustabaş, Enes kaymaz.

AKÇAKOCASPOR’DA SÖZLEŞMELER YENİLENDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.