Akçay: "Galibiyet bize öz güven aşıladı"

Akçay: "Galibiyet bize öz güven aşıladı"
Osmanlıspor Teknik Direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor galibiyetinin, Avrupa kupası maçı öncesi kendilerine öz güven aşıladığını söyledi.

Osmanlıspor Teknik Direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor galibiyetinin, Avrupa kupası maçı öncesi kendilerine öz güven aşıladığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Maç öncesi kadrolar elimize geçtiğinde 3'lü oynayacak bir Trabzonspor hayal ettik. Kendi planlarımızı da ona göre yaptık. Rakip takımda Mustafa'nın çok kenarda kalması bizi biraz daha cesaretlendirdi. Özellikle savunmanın kenarına ya da arkasına yapacağımız eylemlere yoğunlaştık. Trabzonspor'un beklere yaptığı yardımın da az olması bizi orada daha da cesaretlendirdi ve merkeze girişlerimiz biraz daha iyi oldu. Trabzonspor'un geçmişe göre değişen bir oyun anlayışı var. Rakibin sıkıştırdığı alanlardan iyi çıktığımızı düşünüyorum. Güçlü bir takıma karşı kazandık. Çok mutluyuz. Perşembe günü oynayacağımız Avrupa maçı öncesi bize öz güven aşıladı. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Yöneltilen bir soru üzerine Akçay, "Akyazı Stadı'ndan kombine aldım. Ancak bu tür kişisel konuları dile getirmek istemiyorum" dedi.

"Trabzonspor ile erken oynamanın avantajını yaşadık"

Trabzonspor ile erken oynamanın avantajını yakaladıklarını da belirten Akçay, "Trabzonspor'un stoperlerinin ağır olması bizim hızlı oyuncularımız için avantaj teşkil etti. Trabzonspor geçmişe döneme nazaran sahada duruş biçimi, hareketliliği ve zorlayıcılığı çok yüksek bir seviyeye gelmiş. İyi de bir hocaları var. Zaman içerisinde doğru işler olacağına inanıyorum. Biz şu anda Trabzonspor ile erkenden oynamanın avantajını yaşadık" diye konuştu.

Prestijli bir takım bırakarak Trabzon'a dönmeyi hayal ettiğini ifade eden Akçay, şöyle konuştu:

"Benim için lig çok önemli. Avrupa benim için önemli değil. Ligdeki prestij, ligde kalıcı bir Osmanlıspor bırakıp şapkamızı önümüze koyup Trabzon'a döneceğim. Bir Allah'ın kulu beni Trabzonspor'un başına getiremez. Altyapı için bir açık kapı bırakıyorum. Onun dışında umurumda değil. Bu Trabzonspor'u sevmediğim ya da dert etmediğim anlamına gelmez."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.