Akedaş ‘En iyi kurumsal kaynak projesi’ ödülüne layık görüldü

Akedaş  ‘En iyi kurumsal kaynak projesi’ ödülüne layık görüldü
Abone sistemlerini yönetim, uygulanabilirlik ve verimlilik açısından iyileştiren SAP HANA altyapısını kullanan ilk enerji şirketi AKEDAŞ oldu

Abone sistemlerini yönetim, uygulanabilirlik ve verimlilik açısından iyileştiren SAP HANA altyapısını kullanan ilk enerji şirketi AKEDAŞ oldu

Elektrik dağıtım ve perakende sektöründe yenilikçi kimliğiyle 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren ve bugün itibarıyla yaklaşık 650 bin müşteriye hizmet veren AKEDAŞ Elektrik Perakende ve Satış A.Ş. ve AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., hayata geçirdiği SAP Kurumsal Kaynak Projesi ile 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşen SAP Forum’da ‘En İyi Kurumsal Kaynak Projesi’ ödülüne layık görüldü. AKEDAŞ abone sistemlerinde ‘daha iyi yönetilebilir, uygulanabilir ve daha verimli şekilde entegre edilebilir’ bir yapı sağlayan proje ile aynı zamanda SAP HANA altyapısını kullanan ilk enerji şirketi oldu.

Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan ve Adıyaman ile Kahramanmaraş’ta 650 bine yakın tüketiciye hizmet veren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. ve AKEDAŞ Elektrik Perakende ve Satış A.Ş. sektöründe öncü teknolojik yatırımlarına devam ediyor.

AKEDAŞ, SAP HANA altyapısını kullanarak hayata geçirdiği SAP Kurumsal Kaynak Projesi ile 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşen SAP Forum’da ‘En İyi Kurumsal Kaynak Projesi’ ödülüne layık görüldü. AKEDAŞ, bu proje ile iç süreçlerini ve hizmet kalitesini iyileştirmenin yanı sıra yasal düzenlemelerle de tam uyum sağladı.

1-20161028135730.jpg

Yenilikçi yatırımlara hız kesmeden devam

Törende ödülü alan AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, şirket bünyesindeki insan kaynakları, satın alma, abone işlemleri gibi birimlerin entegre ve koordineli çalışmasına ihtiyaç duyulması ve faaliyetleri açısından kritik öneme sahip abone sistemlerinde bütünlük sağlamak üzere SAP altyapısını seçtikleri söyledi. Tanış, SAP Kurumsal Kaynak Projesi ile İK ve satın alma süreçlerinde performans artışı, abone faturalandırma işlemlerinin sadeleşerek hızlandırılması, sisteme erişim sorunlarının ortadan kaldırılması ve müşteri memnuniyetinin artırılması konularında fayda sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi. Medine Tanış sözlerine şöyle devam etti: “Kurumsal Kaynak Projesi, sektörde ayrıştırılmış olan dağıtım ve perakende şirketlerinde aynı zamanda uygulanan ilk proje özelliğine sahiptir. Akedaş olarak bu çapta bir projeyi başarıyla hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için sektörde öncü yatırımlarımıza devam edeceğiz”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.