Akgül Mutlu Mahallesi Sakinlerini Bir Kez Daha Bilgilendirdi

Akgül Mutlu Mahallesi Sakinlerini Bir Kez Daha Bilgilendirdi
Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Türkiye’de örnek olarak gösterilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlu Mahallesi sakinleriyle buluşarak, imar planları hakkında mahalle sakinlerini bil...

Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Türkiye’de örnek olarak gösterilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlu Mahallesi sakinleriyle buluşarak, imar planları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Daha önce de Mutlu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan imar değişiklikleri hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Akgül, mahalle sakinleriyle tekrar bir araya geldi. Bölgede yürütülen imar planları hakkında kafalara takılan sorulara en yetkin ağızdan cevap veren Akgül, imar planlarında yapılan değişiklikler ile vatandaşın hiçbir şekilde mağdur edilmediğini dile getirdi. Kentsel yenileme çalışmaları öncesinde vatandaşları dinleyerek fikirlerini aldıklarını dile getiren Akgül, “İmar planlarında yaptığımız değişikliklerle vatandaşlarımızı daha çok hak sahibi haline getirdik. Vatandaş lehine yapılan bu değişikliklerde herhangi bir kayıp söz konusu değil” dedi.

MODERN SİTELER İNŞA EDİLECEK

Akgül, vatandaşlardan her duyduklarına itibar etmemelerini isteyerek, “Sosyal donatı ve yeşil alanları bulunan site tarzı modern bir yapılaşma öngörüyoruz. Sizler burada kendi aranızda ne kadar çabuk anlaşır ve birlik olursanız müteahhitlerinde bu bölgede yatırım yapması o kadar hızlı olur” dedi.

Toplantıda Akgül’e Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ eşlik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.