Akgül’den Kaymakam Mantı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Akgül’den Kaymakam Mantı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, görevi Ertuğrul Kılıç’tan devralan Mamak Kaymakamı Ali Mantı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.Belediye başkan yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım...

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, görevi Ertuğrul Kılıç’tan devralan Mamak Kaymakamı Ali Mantı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Belediye başkan yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte Mantı’yı makamında ziyaret eden Akgül, kaymakam Mantı’yı ilçe hakkında bilgilendirdi. Ali Mantı’ya “hayırlı olsun” temennilerini ileterek çalışmalarında başarılar dileyen Akgül, “Bugüne kadar Kaymakamlığımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Sizinle de aynı işbirliği içerisinde Mamak’ın kalkınması için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Yerel yönetimde en önemli unsurlardan birisinin kurumlar arası uyumun olduğuna dikkat çeken Akgül, “Bizler yerel yöneticiler olarak ilçe kaymakamlığımız, STK’larımız, derneklerimiz ve meslek örgütlerimiz ile birlikte ilçemizi daha güzel yerlere taşıma gayreti içindeyiz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.