Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi

Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun 5. haftasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’a konuk olacak.

- Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun 5. haftasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’a konuk olacak.

Eskişehirspor maçının ardından ara vermeden çalışmalarına devam eden yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Yiğit ve İsmail Konuk idmana katılmadı. Sakatlığı düzelen Kenan Özer ise takımla çalışmalara başladı ve kupa maçında sahada olması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına 3 puan parolası ile çıkacak olan Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Roberto Carlos'un Cuma günkü lig maçı dolayısıyla kupa karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Kupa maçından 3 puan alarak gruptan çıkmak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kupada 3 puanı alıp rahatlamak istiyoruz. Manisa maçının ardından teknik direktörümüz son raporu verecek ve bu doğrultuda bir transfer yolu izleyeceğiz. Gidecek oyuncu olacağını zannetmiyorum ancak 1 veya 2 oyuncu daha transfer edebiliriz" dedi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA KUPA MESAİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.