Akib’de Genel Kurul Maratonu Sürüyor

Akib’de Genel Kurul Maratonu Sürüyor
Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin (AKİB) seçimli genel kurul maratonu devam ediyor. Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen ile Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yama

- Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin (AKİB) seçimli genel kurul maratonu devam ediyor. Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen ile Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, yapılan seçimlerde güven tazeleyen iki başkan oldu.

AKİB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Genel Kurulu, AKİB Toplantı Salonu’nda dün yapıldı. Genel kurulda seçime mevcut başkan Bülent Aymen’in oluşturduğu tek liste ile gidildi. İhracatçı birliklerini yeniden düzenleyen yasa gereği 4 yıllık dönem için yapılan seçimde, oy kullanan 48 üyenin tamamının desteğini alan Aymen, yeniden başkan seçildi. Aymen, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, “Bize 7/24 ulaşıp sorunlarınıza çözüm isteyebilirsiniz, sektör için gereken her konuda yardıma hazırız” dedi.

Dün yapılan bir başka genel kurul da Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Genel Kurulu oldu. Bu genel kurulda da seçim mevcut başkan Ali Can Yamanyılmaz başkanlığındaki tek listeyle gidildi. Toplam 75 üyenin oy kullandığı seçimde, üyelerinin tamamının desteğini alan Yamanyılmaz, ikinci dönem için de birliğin başkanlığına getirildi.

Yamanyılmaz, yaptığı konuşmada, gelecek dönemde tüm yönetim kurulu üyeleriyle el ele vererek, sektörlerinin ihracat potansiyelini artırmaya çalışacaklarını ifade ederek, “Bizlere güvenerek bu görevi bir kez daha layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKİB’DE GENEL KURUL MARATONU SÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.