Akid’ten Gençlere ‘İngilizce’ Ve ‘Girişimcilik’ Kursu

Akid’ten Gençlere ‘İngilizce’ Ve ‘Girişimcilik’ Kursu
Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği (AKİD) tarafından gençlere ‘İngilizce’ ve ‘Girişimcilik’ kursları veriliyor.Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen ‘İngiliz...

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği (AKİD) tarafından gençlere ‘İngilizce’ ve ‘Girişimcilik’ kursları veriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen ‘İngilizce’ ve ‘Girişimcilik’ kurslarına gençler yoğun ilgi gösterdi. 25’er olan kontenjan yoğun ile nedeniyle arttırıldı.

Gençlerin eğitimlerini almaya devam ettiğini belirten AKİD Başkanı Birsen Günay, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediğimiz ‘İngilizce’ ve ‘Girişimcilik’ eğitimleri verilmeye devam ediyor. İngilizceyi uzaktan eğitim olarak veriyoruz. Kurslarımıza yoğun ilgi olduğu için İngilizce de ki kursiyer sayımızı 25’ten 38’e, girimcilik kursunda ki sayıyı ise 25’ten 40’a çıkardık. İngilizce kursumuz 3 ay, girişimcilik kursumuz ise 1 ay sürecek. Kurslar bittikten sonra Ocak ayında kursiyerlerimiz sertifikalarını alacak” dedi.

Günay, girişimcilik eğitimlerine katılan gençlere iş kurmaları halinde KOSGEB tarafından 30 bin TL hibe, 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi verildiğini kaydetti.

ADIYAMAN GENÇ KUŞAK GİRİŞİMCİ KADINLAR VE İSTİHDAM DERNEĞİ TARAFINDAN GENÇLERE GİRİMİŞİMCİLİK VE İNGİLİZCE EĞİTİM VERİLİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.