Akit Ailesi 23’üncü Geleneksel İftarında Buluştu

Akit Ailesi 23’üncü Geleneksel İftarında Buluştu
Akit Gazetesi, bu yıl 23’üncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programında okurlarını, iş, medya ve sanat dünyasını bir araya getirdi. İftar programı sonrasında ise 29 Nisan tarihinde yayın hayatına b...

Akit Gazetesi, bu yıl 23’üncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programında okurlarını, iş, medya ve sanat dünyasını bir araya getirdi. İftar programı sonrasında ise 29 Nisan tarihinde yayın hayatına başlayan Akit TV’nin lansmanı yapılarak, kanal konuklara tanıtıldı.

Akit Medya Grubu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bu yıl 23’üncüsü düzenlenen geleneksel iftar programına gazete çalışanları, iş, sanat, medya ve siyaset dünyasından birçok kişi katıldı. Akit TV Genel Müdürü Nuri Karahasanoğlu ve Akit Yayın Grubu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, konukları iftarın verileceği sosyal tesisin girişinde karşıladı. İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasının ardından davetliler dualarını ederek oruçlarını açtı. İftar sonrasında 29 Nisan’da yayın hayatına başlayan Akit TV’nin de lansmanı yapılarak, konuklara televizyon kanalının kuruluş aşamaları ve yayın içerikleri hakkında bilgi verildi.

Bu akşamki iftar programının Yeni Akit ailesi için çok önemli olduğunu belirten Akit TV Genel Müdürü Osman Nuri Karahasanoğlu, “Bu sene çok farklı bir atmosfer var. Çünkü burada bu akşam Akit TV’nin lansmanını da yapıyoruz. Gerçekten çok önemli misafirler ile birlikte bu iftar davetini gerçekleştireceğiz. İnşallah hayırlara vesile olur diye umut ediyorum. Katılanlara teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu akşamki programı Akit TV’den canlı yayın olarak da vereceğiz. Bu yayını Akit TV izleyenleri Akit TV’de izleyebilecekler. İnşallah program çok zengin olacak. İlahilerle başlayacak Kuran-ı Kerimle devam edecek. Hocalarımız yemek duasında bulunacaklar ve siyasiler, gazeteciler konuşmalarıyla programa renk katacak” diye konuştu.

"GÖRÜNTÜLENEMEYEN OLAYLARI PERDE ARKASI İLE BİRLİKTE EKRANA YANSITACAĞIZ”

Akit Gazetesi’nin yazılamayanları yazan bir gazete olma hüviyetine sahip olduğunu söyleyen Karahasanoğlu, “Yeni kurulan Akit TV’de de görüntülenemeyen bir takım olayların perde arkası ile birlikte televizyon ekranlarına yansıtacağız. Bu şekilde çok farklı bir çizgi içerisinde olacak Akit TV. Belki bugün Türkiye’de 500’e yakın TV kanalı var fakat bu kanalların içerisinde Akit TV’nin çok farklı bir yeri olacak. Ben ona inanıyorum. Çünkü haber merkezimizle, programlarımızla gerçekten önemli projelere imza atacağımızı düşünüyorum. İnşallah bunu zaman içerisinde göreceğiz. İnsanlarımızın da zaman içerisinde taktirlerini kazanacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

"AKİT GAZETESİ MANŞETLERİ İLE NASIL KONUŞULUYORSA AKİT TV’DE HABERLERİ İLE KONUŞULACAK”

Akit Gazetesi’nin 22 yılı geride bıraktığını belirten Akit Yayın Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ise, “22’inci yılla beraber Akit TV ile beraber bir yayın grubu olma yolundayız. Daha önce bildiğiniz gibi önceki sene akit.com.tr yayın hayatına başlamıştı. akit.com.tr şuan Türkiye’de bütün siteler arasında 100 haber siteleri arasında da ilk 10’a girmeyi başardı. İnşallah Akit TV’de haber sahasında öne çıkacak inşallah. Akit Gazetesi manşetleri ile nasıl konuşulduysa inşallah Akit TV’de o şekilde haberleri ile konuşulacak. Gündemin peşinde koşan değil gündem belirleyen bir televizyon olma anlayışı içerisinde hareket ettik. İnşallah onu da başaracağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.