Akon’dan Muhteşem Konser

Akon’dan Muhteşem Konser
Dünyanın en ünlü R&B Rap şarkıcısı Akon, bayramın ikinci gününde Bodrum’da sahneye çıktı. Yerli ve yabancı tatilcilere özel bir konser veren ünlü yıldız, mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti.

- Dünyanın en ünlü R&B Rap şarkıcısı Akon, bayramın ikinci gününde Bodrum’da sahneye çıktı. Yerli ve yabancı tatilcilere özel bir konser veren ünlü yıldız, mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti.

Bodrum’da bayramın ikinci günü Vogue Hotel’de özel bir konser veren Akon, dünya müzik listelerini alt üst eden hit parçalarını seslendirdi. Tatilcilerin adeta başını döndüren 6 kez Grammy’ye aday gösterilen Senegal asıllı Amerikalı R&B şarkıcısı Akon, mütevazi tavırlarıyla da hayranlarından tam not aldı.

SAHNEDE İZDİHAM

Ünlü rap yıldızı Eminem ile ortak çalışması ‘Smack That’ adlı şarkısını seslendirdiği esnada Akon, hayranlarının adeta sevgi seline uğradı. Sahnenin hayranlarına yakın olması nedeniyle zaman zaman sohbet de eden Akon, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Sahneye hücum eden hayranlarının arasında kalan Akon, fotoğraf çektirmeye kulisinde devam etti. Gecenin sonunda konserden memnun ayrılan Akon hayranları, ünlü starın mütevazi tavırları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

AKON’DAN MUHTEŞEM KONSER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.