AKPINAR YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AKPINAR YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar bu gün yaptığı basın toplantısıyla yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar bu gün yaptığı basın toplantısıyla yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması sonrasında kurucu İlçe Başkanı olarak atanan ve daha sonra ise yapılan kongrede yeniden İlçe Başkanı seçilen Mustafa Akpınar 3. Dönem olmak üzere tekrar adaylığını yaptığı basın toplantısıyla açıkladı.

20 YILDIR DAVAYA HİZMET EDİYORUM

Öğrencilik yıllarından bu yana bu davaya hizmet ettiğini dile getiren Akpınar, İl Teşkilatı başta olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptığını, Dulkadiroğlu ilçesine kurucu ilçe başkanı olarak atandığını ve partinin kuruluşunu yaptığını ifade eden Mustafa Akpınar; “ İlk kongre ile birlikte yeniden başkan oldum. 2 yıldır bu görevi yapıyorum. Bu süre içinde kendi sorumluluk bölgemde çalmadık kapı bırakmadım. 29 Nisan 2017 tarihinde Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılacak olan kongrede yeniden aday oldum. Şu ana kadar ikinci bir aday çıkmadı.

MHP OLARAK “EVET” ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞTIK

16 Nisan’da yapılan referandumda Genel Merkezimizin emir ve direktifleri doğrultusunda sandıktan EVET çıkması için mücadele ettik. İmkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Hepimizin de bildiği gibi 1 Kasım Genel seçimleri sonrasında Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin karşısına rakipler çıktı. Biz açık bir şekilde ilan ettik, partimize ve genel başkanımıza sahip çıktık, yanında ve emrinde olduk. Aynı duruşumuzu da devam ettiriyoruz.

KAHRAMANMARAŞ SAHİPSİZ BİR ŞEHİR

Ak Parti’ye Kahramanmaraşlıların büyük desteği verdiğini ancak bu desteğin karşılığını hizmet olarak alamadığını öne süren Akpınar şunları söyledi.

“Kahramanmaraş 15 yıldır Ak Parti’ye güçlü bir destek veriyor. Malatya, Gaziantep ve Kayseri gibi komşu şehirlerde verilen hizmeti gördüğümüzde aynı hizmetin Kahramanmaraş’a verilmediğini üzülerek görmekteyiz. Açıkça ifade etmem gerekirse, Kahramanmaraş sahipsiz bir şehirdir.” Dedi.

2019 SEÇİMLERİNDE BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bilindiği gibi 2019 tarihinde üç sandık önümüze gelecektir. Yerel seçimler, Milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacaktır.

Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı olarak bölgemizde seçimlerden birinci parti olarak çıkabilmek için canla başla çalışacağız diyen Mustafa Akpınar; görev yaptığı süre içinde Kahramanmaraş basınının verdiği desteğe de teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.