Aksaray Devlet Hastanesinin Temeli Atılacak

Aksaray Devlet Hastanesinin Temeli Atılacak
AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yeni devlet hastanesi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, önümüzdeki aylarda temel atma töreni yapılacağını söyledi.Aksaray’da sağlık alanında çok...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yeni devlet hastanesi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, önümüzdeki aylarda temel atma töreni yapılacağını söyledi.

Aksaray’da sağlık alanında çok büyük yenilikler yapılacağını belirten Başkan Karatay, “Biliyorsunuz ben en başından beri sağlık üzerinde bu dönemde farklılıklar olacağını ifade etmiştim. İlk yaptığımız şey öncelikle hastanemizin ihale edilmesi ve temelinin atılmasıydı. Kış ayı boyunca yoğun bir trafikle bakanlığımıza neredeyse her hafta gittik. Sürekli olarak üzerine bastık ve takip ettik. Nihayetinde ihalesini Mayıs ayı içinde yaptırdık. Burada dönemin milletvekilleri de büyük katkı sağladılar. Hastanemiz geçtiğimiz yıllarda ihale edilmiş ancak ihaleyi alan firma maddi yetersizlik sebebiyle o ihale iptal edilmişti. Gecikmeler de bu nedenle yaşandı. Akabinde biz göreve gelir gelmez ilk olarak bu işe yoğunlaştık ve çok şükür sözleşmelerimizi imzaladık, arazi teslimi yapıldı ve firma hafriyat çalışmaları ile hastanenin çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta yine sağlık bakanlığımızı ziyaret ettik. Bakan beyi de temel atmak için Aksaray’a davet ettik. İnşallah birçok bakanımızın katılımı ile bu temeli atacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.