Aksaray'da Eğitim-bir-sen Adayını Tanıttı

Aksarayda Eğitim-bir-sen Adayını Tanıttı
Aksaray’da Eğitim-Bir-Sen Şubesi’nin yaklaşan genel kurulu öncesi Başkan Adayı İshak Adıyaman için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

- Aksaray’da Eğitim-Bir-Sen Şubesi’nin yaklaşan genel kurulu öncesi Başkan Adayı İshak Adıyaman için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kültür Park havuz başında düzenlenen toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, sendika üyeleri ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Eğitim-Bir-Sen üyelerinin tamamına yakınının desteğini arkasına alan Aksaray Şubesi Başkan Adayı İshak Adıyaman üyelere hitaben yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen’in herkesi kucaklayan gönüllere hitap eden insan merkezli bir anlayışa sahip olduğunun altını çizerek, “Sendikamızın kuruluşu ve bugünlere gelmesinde büyük emek veren, bir dava adamı, bir aksiyon adamı olan, aynı zamanda şair, yazar ve düşünür merhum Mehmet Akif İnan'ı rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Bugüne kadar sendika yönetimlerimizde görev almış yöneticilerimize, davamıza omuz vermiş tüm üyelerimize ve özellikle 10 yıl süre ile sendikamıza büyük özveri ve gayretle hizmet etmiş olan şube başkanımız Mahmut Aslan kardeşime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizleri bundan sonraki süreçte camiayı temsil etme görevine layık gören tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma da teşekkür ederken, bu görevi üstlenmekten onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Eğitim -Bir-Sen Şube Başkanlığı görevini yürüten Mahmut Aslan ise, “Eğitim-Bir-Sen Başkanlığı için Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İshak Adıyaman kardeşimizde karar kıldık. İnşallah hayırlı olur diyoruz. Bu arkadaşımız bizden gömlek gömlek üstün bir arkadaşımız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Temsil makamımız önemlidir. Bu arkadaşımızın arkasında canla başla sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Zaman birlik beraberlik zamanı. Her şey eğitim camiamız için. Her şey ülkemiz ve çocuklarımız için. Onun için de bu arkadaşımıza hep beraber desteğimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

AKSARAY'DA EĞİTİM-BİR-SEN ADAYINI TANITTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.