Aksu Tv’den Maraş Gündeme ziyaret

Aksu Tv’den Maraş Gündeme ziyaret
Aksu Tv’nin başarılı Genel Müdürü Cüneyit Beyit Maraş Gündem İnternet haber sitesini ziyaret ederek, Mehmet Taş ile gündemi değerlendirdiler

Aksu Tv’nin başarılı Genel Müdürü Cüneyit Beyit Maraş Gündem İnternet haber sitesini ziyaret ederek, Mehmet Taş ile gündemi değerlendirdiler

“Kahramanmaraş’ın Dünya’ya Açılan Penceresi” sloganı ile 9 yıl önce uydu üzerinden yayın hayatına başlayan Aksu Televizyonu her geçen yıl yayın kalitesini ve yayın formatını güncelleyerek, yenileyerek kendini geliştiriyor.

Son yıllarda Cüneyit Beyit ile büyük bir sıçrama yakalayan Aksu Tv gelecek yayın döneminde de büyük değişiklikler yapmayı planlıyor.

Kahramanmaraş’ın etkin haber sitelerinden biri olan Maraş Gündem’e bir ziyaret gerçekleştiren Aksu Tv Genel müdürü Cüneyit Beyit ile Gazeteci Mehmet Taş, referandum, aksu tv’nin çalışmaları, şehirdeki medya ve kent lobiciliği gibi birçok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

dscn3554.jpg

AKSU TV İLE KAHRAMANMARAŞ’I TANITMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Genel müdür Cüneyit Beyit tv ve yayın politikaları ile ilgili olarak; “Şirket kurucularımızın Televizyon kurma düşüncelerinin altında yatan en önemli sebep Kahramanmaraş’ı tanıtmak olmuştur. Bu amaca ulaşmak için burada çok ciddi bir yatırım yapılmıştır. 9 yıl sonra geldiğimiz noktaya baktığımızda, sizlerin artı eksi proğramında da ifade ettiğiniz gibi dünyanın her yanından gerek uydu ve gerekse de internet üzerinden izlenmekteyiz.

Stratejik açıdan önemli bir konumda olan Kahramanmaraş ile ilgili tanıtım haberleri, belgeseller, haber proğramları dışında etkinlikleri de canlı yayınlarla bütün dünyaya duyurma gayreti içinde olduk. Değerli Kahramanmaraşlılar da bize her zaman sahip çıktılar, çıkmaya devam ediyorlar.”

dscn3560.jpg

HABER AĞIRLIKLI BİR YAYIN YAPMA GAYRETİNDEYİZ

Yerel bir televizyondan daha çok bölgesel hatta bir çok ulusal televizyondan daha fazla içeriklere sahip olduklarını söyleyen Cüneyit Beyit; “ Geçtiğimiz yıl aldığımız bir kararla logo, stüdyo dahil bir çok yenilik yaptığımız gibi 3 G yayınlarına da başladık. Sabah saatlerinden gece yarılarına kadar haber ve canlı bağlantılar yaparak birçok ulusal televizyonlardan daha fazla haber vermeye başladık.

İlçelerimiz başta olmak üzere özel yayınlar gerçekleştirmemizin yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımızın yaptıkları etkinlikleri de canlı yayınlarla sıcağı sıcağına izleyicilerimizle buluşturmaktayız. Bunun yanı sıra sosyal medya ve diğer iletişim araçlarını da kullanarak çok daha fazla takipçiye ulaşmak ve Kahramanmaraş’ı tanıtmak kaygısı içindeyiz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

dscn3556.jpg

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTIK, REFERANDUM HABERLERİNİ AN BE AN YAYINLIYORUZ

Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz 2016’da ülkemizde hain bir darbe girişimine şahit olduk. O akşamı ben ve ekip arkadaşlarımız, şirket sahiplerimiz bir araya gelerek neler yapacağımızı tartıştık ve Demokrasiye sahip çıkmak noktasında neredeyse bir ay canlı yayınlar yaparak üzerimize düşeni yaptık.

16 Nisan 2017 Pazar günü 55 Milyon vatandaş yeni yönetim sistemi için sandık başına gidecek. Bu süreçte bir yayıncı olarak tarafımızı ve safımızı ortaya koyduk. Yapılan etkinlikleri canlı yayınlarla duyuruyoruz. Oylanacak olan 18 Madde ile ilgili tanıtıcı görseller ve diğer yayınları yapıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için son kararı vatandaşlarımız sandıkta yansıtacaklar. Vatandaşlarımızın yaptığı tercih başımız üzerindedir” diyen Beyit Maraş Gündemi takip ettiğini ciddi, kaliteli bir haber sunumu yapıldığını da söyledi.

KAHRAMANMARAŞ İÇİN TER DÖKÜYORUZ

Aksu Tv’de artı eksi proğramında konuk olarak katılan, imtiyaz sahibimiz Mehmet Taş ise Aksu Tv Genel müdürü Sayın Cüneyit Beyit’in yaptığı ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

“Aksu Tv başta olmak üzere kentte yayın hayatında yer alan internet haber siteleri, gazeteler ve diğer iletişim araçlarının ortak paydası Kahramanmaraş’tır. Kahramanmaraş’ta yayın yapan bütün kuruluşlar Kahramanmaraş’ı nasıl bir adamı daha ileriye götürürüz bunun kavgası içindedirler. Bizler Maraş Gündem yazı ailesi olarak, kent lobiciliğini önemsiyoruz. Bu konuda Aksu Tv bizlere kapısını açmıştır. Yaptığımız tartışma proğramı dahil her zaman şehrin tanıtımı noktasında bize imkan veren Aksu Tv’ye de teşekkür ediyorum. Aksu Televizyonuna yeni bir soluk getiren ve ileriye taşıma noktasında büyük gayret gösteren Sevgili Cüneyit Beyit’in şahsında çalışanlara da ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.