Aktaş’tan Psiko Tiyatro’ya Ziyaret

Aktaş’tan Psiko Tiyatro’ya Ziyaret
Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Psiko Tiyatro Derneği`ni ziyaret etti.Aktaş, İnegöl halkının Psiko Tiyatro Derneği’ne sahip çıkmaları gerektiğini söyl...

Bursa’nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Psiko Tiyatro Derneği`ni ziyaret etti.

Aktaş, İnegöl halkının Psiko Tiyatro Derneği’ne sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Aktaş, "Aile eğitimleri ile çocuk tiyatroları hayırlı işlere imza atıyor. Ben özellikle anne ve babalara bu kuruma sahip çıkmaları gerektiğini ifade etmek istiyorum. Buraya gelip görebilirler. Ne kadar güzel ve hayırlı işlerin yapıldığına bizatihi şahit olabilirler" şeklinde konuştu.

Psiko Tiyatro Derneği Başkanı Mehmet Sarı ise, "2009 yılından beri İnegöl’de faaliyet gösteren Psiko Tiyatro Derneği olarak, bu özel günde bizleri ziyarete gelen Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Açıldığımız günden beri ilk defa protokol nezdinde günümüz kutlanıyor. Belediyemizin maddi ve manevi büyük desteklerini gördük. Görmeye de devam ediyoruz. Bu destekler karşısında biz de elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA PSİKO TİYATRO DERNEĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.