Alanya Çamlıca’nın 30 Yıllık İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Alanya Çamlıca’nın 30 Yıllık İçme Suyu Sorunu Çözülüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler bir ay sonra içme suyuna kavuşacak.An...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler bir ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlarına el atıyor, suya hasret bölgeleri suyla buluşturuyor. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler bölgesinde 30 yıldır yaşanan su sorununu gidermek için çalışmalara başladı. Haziran ayında başlayan çalışmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi’ne Kaşlıoğlu kaynağından yaklaşık 5 kilometrelik bir hat çekilerek su getirileceği ve ağustos ayı içerisinde Beslengiler bölgesinin içme suyuna kavuşacağı ifade edildi.

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney içme suyu çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, Beslengiler mevkiindeki su sorununun 30 yıldır sürdüğünü belirterek, "Sonunda Büyükşehir el attı ve mahallemiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir’in hizmet farkını böylece daha iyi görmüş olduk. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz" dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de, "Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar devam ediyor. Çamlıca’ya Kaşlıoğlu kaynağından su getireceğiz. Ayrıca bölgede iki tane içme suyu deposu var. Ancak bunlardan biri kullanılmıyor. Onu da çalışır hale getireceğiz. Ağustos ayı içinde çalışmaları bitirerek Beslengiler’in içme suyu sorununu ortadan kaldırmış olacağız" diye konuştu.

ALANYA'DA ÇAMLICA MAHALLESİ BESLENGİLER MEVKİDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN 30 YILLIK SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.