Alanya D-400 Karayolu Orta Refüjünde Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Alanya D-400 Karayolu Orta Refüjünde Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
Antalya’nın Alanya ilçesinde D-400 karayolunun Kestel ve Kargıcak mahalleleri arasındaki orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışması yapılıyor.Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü D-400 karayol...

Antalya’nın Alanya ilçesinde D-400 karayolunun Kestel ve Kargıcak mahalleleri arasındaki orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışması yapılıyor.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü D-400 karayolunun Kestel ve Kargıcak mahalleleri arasındaki orta refüjünde peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıyor. İki mahalle arasından geçen yolun yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki 25 bin metrekarelik orta refüjünde peyzaj çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, palmiye, fıstık çamı, hurma, çiçek, çalı grubu bitki dikimi ve çimlendirme çalışmalarına başladı. Ayrıca refüjde, alanın otomatik sulama sistemi için yeni tesisat döşedi.

Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Alanya Belediyesi’ne bağlanan mahallelerdeki refüj ve kavşaklarda peyzaj çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE D-400 KARAYOLUNUN KESTEL VE KARGICAK MAHALLELERİ ARASINDAKİ ORTA REFÜJDE PEYZAJ VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.