Alanya’da Fuhuş Operasyonu

Alanya’da Fuhuş Operasyonu
Antalya’nın Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 8 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda aralarında 6 aylık hamile ve frengi hastalığı taşıdığı belirlen kadınla...

Antalya’nın Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 8 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda aralarında 6 aylık hamile ve frengi hastalığı taşıdığı belirlen kadınların da bulunduğu 15 yabancı uyruklu kadın ve kadınları fuhşa zorladıkları ileri sürülen 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Alay ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Mahmutlar Mahallesi’nde fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda 8 ayrı adrese yapılan baskınlarda Kırgızistan, Gürcistan ve Fas uyruklu 15 kadın ve bu kadınları fuhşa zorladıkları belirlenen C.Ç, İ.A, Y.G, F.Ö, Y.İ.S, K.Y, M.D ve M.G adlı şüpheliler gözaltına alındı.

Alanya Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan birinin 6 aylık hamile olduğu, bir diğerinin ise frengi hastalığı taşıdığı belirlendi.

Kadınlar sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya İl Jandarma Alay Komutanlığı’na gönderilirken, 8 şüpheli ise geniş güvenlik tedbirleri altında sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.