Alanya’da Yaşlı Ve Hastalara Yardım Eli

Alanya’da Yaşlı Ve Hastalara Yardım Eli
Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastaları tespit ederek, ilk muayenelerini gerçekleştirdi.Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal...

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastaları tespit ederek, ilk muayenelerini gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sağlık ekipleri ile gönüllü olarak ekibe katılan Dr. Mustafa Yağlıca’dan oluşan ekip, Seki, İshaklı ve Aliefendi mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi, engelli ve sağlık sorunları olan yaşlı, yatağa bağımlı hastaları tespit ederek ilk muayenelerini yaptı.

Mahallelerde tespit edilen tansiyon hastası vatandaşlara tansiyon aleti hediye edilirken, muhtarlıklara ise vatandaşların faydalanabileceği ecza dolabı ve ilk yardım malzemeleri verildi.

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE YAŞAYAN İHTİYAÇ SAHİBİ, YAŞLI, ENGELLİ, YATAĞA BAĞIMLI HASTALARI TESPİT EDEREK, İLK MUAYENELERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.