Alanyaspor - Manisaspor Maçının Arından

Alanyaspor - Manisaspor Maçının Arından
PTT 1. Lig'de mücadele eden Alanyaspor sahasında Manisaspor'u 3-2 mağlup etti.

- PTT 1. Lig'de mücadele eden Alanyaspor sahasında Manisaspor'u 3-2 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Sıralamadaki hedefimizi tayin etmemiz açısından alınacak 3 puan çok önemliydi. 27 puana yükseldik. İlk 6 içerisinde olabilme şansımız var" dedi.

Rakipleri Manisaspor ile karşılaşmalarının zorlu olacağını tahmin ettiklerini belirten Hüseyin Kalpar, "Kazanmamız için çok mücadele etmemiz gerekiyordu. Böylesine ağır bir sahada mücadele eden takım daha fazla avantajlı olacaktı. Devre arasına 1-0 galip girdik. Soyunma odasında bunun avantajını nasıl kullanabileceğimizi oyuncularla paylaştık. 2. yarıda 2. golü de yakaladık fakat ardından çok basit bir gol yedik. Bizim gibi bir takımın böyle bir gol yemesi doğru değil" dedi.

Yapılan atakların sonucunda güzel bir golle 3-1'i yakaladıklarını ifade eden teknik adam Kalpar, "Bu golle farkı açtık fakat yine basit bir golle durum 3-2 oldu. Kalan dakikalarda galibiyeti korumak için daha değişik mücadele etmemiz gerekiyordu. Son 4-5 dakikayı bu şekilde geçirdik. Sıralamadaki hedefimizi tayin etmemiz açısından alınacak 3 puan çok önemliydi. 27 puana yükseldik. İlk 6 içerisinde olabilme şansımız var. Ligin 2. yarısına iyi başladık ve inşallah bundan sonraki maçlarımız da iyi gidecektir. Böyle mücadele ettiğimiz zaman büyük ihtimalle kazanan takım oluruz. Böylesine ağır bir sahada iyi mücadele eden oyuncularımı tek tek kutluyorum" diye konuştu

MANİSASPOR CEPHESİ

Takım olarak iyi oldukları dakikalarda kalelerinde gol bulduklarını belirten Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, şunları söyledi:

"Bu maçta da yine böyle oldu. İlk 30 dakika özellikle orta sahada iyi pas yaptığımız zamanlarda yine bir top kaybı yaşadık ve gol yedik. Yediğimiz golleri telafi için risk aldık. İkinci yarıya çift santrafor ile çıkarak hücum ağırlıklı bir taktik uyguladık. Bu yarıda gol de bulduk ama sıkıntımız özellikle deplasmanda. Hakemler sarı kartları erken çıkardığında bu kez oyuncuların direnci kırılıyor. Mücadele güçleri ellerinden alınıyor. Buna rağmen futbolcularım sonuna kadar mücadele etti. Kötü goller yedik ve mağlup olduk. İnşallah önümüzdeki maçlarda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.