Alanyaspor’da Çifte İmza

Alanyaspor’da Çifte İmza
PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Ganalı stoper Nuru Sulley ve Bandırmaspor’dan sağ bek Yasin Palaz ile resmi sözleşme imzaladı.Albimo Alanyaspor’un yeni transferleri Ganalı stoper Nuru Sulle...

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Ganalı stoper Nuru Sulley ve Bandırmaspor’dan sağ bek Yasin Palaz ile resmi sözleşme imzaladı.

Albimo Alanyaspor’un yeni transferleri Ganalı stoper Nuru Sulley 3 yıllık, geçen sezon Bandırmaspor’da forma giyen sağ bek Yasin Palaz ise 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine başkan Hasan Çavuşoğlu, asbaşkan Bilal Gömeç, başkan yardımcıları Mevlüthan Çavuşoğlu, Enver Vural, Baki Boz ve Muhammet Çetin katıldı. Nuru Sulley ve Yasin Palaz imza töreninin ardından kulübün bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.

Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının devam etiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Her iki oyuncumuz da hedefi olan bir kulübe geldiler. Başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Burada mutlu ve huzurlu olacakları bir ortam var. Takımımıza katkıda bulunacağına inandığım oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bandırmaspor’dan transfer edilen Yasin Palaz ise, "Güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Transferimde emeği geçen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Alanyaspor geçen sezon PTT 1. Lig’de ilk sezonunu geçirmesine rağmen ligi 3. bitirerek çok büyük bir başarı gösterdi. Ben de bu başarılı kulübe geldiğim için çok mutluyum. Geçen seneden kalan bir iz var ve biz de bu sezon şampiyon olarak bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Ganalı defans oyuncusu Nuru Sulley de, "Türkiye’de olmaktan dolayı çok memnunum. Güzel bir şehir ve kulübe geldim. İnşallah güzel başarılara imza atarak Süper Lig’e yükseleceğiz. Her şey iyi başladı, umarım devamı gelir. Kulübüm için elimden geleni yaparak en iyi performansımı sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.