Alaşehir Belediyespor Başkan Ergün’den Stat İstedi

Alaşehir Belediyespor Başkan Ergün’den Stat İstedi
Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor kulübü yöneticileri ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’ün çalışmalarını yakında...

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor kulübü yöneticileri ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’ün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Kulüp yöneticileri hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Süper Amatör lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor’un yöneticilerini makamında ağırladı. Ziyaretleri nedeniyle Alaşehir Belediyespor yöneticilerine teşekkür eden Başkan Ergün, Süper Amatör Küme’de mücadele eden Alaşehir Belediyespor’un önümüzdeki sezon daha iyi bir performans sergileyerek, üst lige çıkma noktasında büyük adımlar atacağına inandığını söyledi. Kulüp başkanı Derman Özdemir, Alaşehir’e yapılacak kavşak projesinin çok önemli bir yatırım olduğuna ve o yolun büyük trafik sorunundan kurtulacağını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün ise bu proje ile hem o yolda yaşanan ölüm olaylarını bitirmek hem de Alaşehir’in çehresini değiştirmek amacıyla gerçekleştireceklerini belirtti. Alaşehir Belediyespor kulübünün süper amatör ligde daha iyi konumlara gelmesi amacıyla çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Derman Özdemir, maçlarını oynadıkları sahanın o bölgedeki diğer takımlar tarafından kullanıldığını ve şartlarının kötü olduğunu belirtti. Sahanın İl Spor Müdürlüğü ile olan sözleşmesinin 2016 yılında sona ereceğini belirten Özdemir mevcut sahanın yanında bulunan arsanın değerlendirilebileceğini ve futbol sahası yapılabilecek şartlara sahip olduğunu belirtti. Başkan Ergün ise yapılabilecek çalışmalar için yetkili mercilerle irtibata geçilebileceğini ve bu konuda gereken görüşmelerin yapılabileceğini belirtti. Başkan Ergün ziyaretlerinden dolayı Alaşehir Belediyespor kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Ergün yeni stat yapımı konusunda da Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile gerekli istişareleri yapacaklarını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.