Alaşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Bilgilendirdi

Alaşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Bilgilendirdi
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilçedeki girişimci ve yatırımcılara yönelik olarak, Zafer Kalkınma Ajansı, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi gibi üç kurumunu katıldığı bir

- Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilçedeki girişimci ve yatırımcılara yönelik olarak, Zafer Kalkınma Ajansı, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi gibi üç kurumunu katıldığı bir toplantıda girişimcilerle buluşturdu.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına ilgi çok yoğun oldu. Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Devrim Barış Subaşı, Uzman Buket Turamanlar ve Ajans tanıtımı, ajans destek mekanizmaları ile Yatırım Teşvik Belgeleri, hakkında açıklamalarda bulundu. AB, Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Ural Sevenler AB programlarını, Kısa adı TKDK olan Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu adına Manisa İl Koordinatörü Ahmet Işık ise AB fonları ve IPARD olarak tanıtımı yapılan Tarımsal yatırımlar ile ilgili hibe programı hakkında genel bir tanıtım ile 13. Çağrı Dönemi hazırlığı hakkında bilgilendirme yaptılar. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’’ Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, amacız üyelerinin işlerini geliştirmeleri yönünde bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Amacımız, daha gelişmiş Alaşehir yaratmaktır.’’ dedi.

ALAŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BİLGİLENDİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum