Alaşehir'in Eski Yazı İşleri Müdürü Kalbine Yenildi

Alaşehirin Eski Yazı İşleri Müdürü Kalbine Yenildi
Alaşehir Kaymakamlık Yazı İşleri Eski Müdürü Mustafa Toktaş, kalp ameliyatı sonrası geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti. Alaşehirlilerin “Müdür Babası” olarak bilinen 67 yaşındaki Toktaş’ın cenazesi Merkez Pazar Camisi’nde öğlen namazının ardından

- Alaşehir Kaymakamlık Yazı İşleri Eski Müdürü Mustafa Toktaş, kalp ameliyatı sonrası geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti. Alaşehirlilerin “Müdür Babası” olarak bilinen 67 yaşındaki Toktaş’ın cenazesi Merkez Pazar Camisi’nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mezarlığa defnedildi.

Alaşehirlilerin “Müdür Baba” olarak lakap taktıkları eski Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Toktaş, kalp ameliyatı sonrası rahatsızlandı. Alaşehir Kaymakamlığı'ndan yaş haddinden önceki yıl emekli olan Mustafa Toktaş’ın vefatı Alaşehirliler tarafından üzüntüyle karşılandı. Merkez Pazar Camisi’nde kılınan cenaze namazında sevenleri cami bahçesine sığmayarak, caddelerde saf tutanlar oldu.

Mustafa Toktaş 2012 yılı Aralık ayında yaş haddinden 37 yıllık memuriyet hayatını tamamlayarak emekli olmuştu. Geçtiğimiz hafta kalp damarlarındaki tıkanmalar nedeniyle kalp ameliyatı geçirdi ve bir hafta hastanede kaldıktan sonra evine döndü. Dün öğleden sonra evinde rahatsızlanan Mustafa hayatını kaybetti. Aslen Kars’lı olan 3 çocuk babası olan Mustafa Toktaş 1994 yılından bu yana aralıksız olarak 18 yıl Alaşehir Kaymakamlık yazı işleri müdürlüğünü yürütmüştü. Mustafa Toktaş Alaşehirlilerin sevgisini kazanarak,vatandaşlar tarafından “Müdür Baba “olarak lakap takılmıştı.

Merkez Pazar Camisi’nde kılınan cenaze namazına Kaymakam Kemal İnan, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir Eski Kaymakamı Musa Uslan, Eski Alay Komutanı Nurettin Kutluyuva, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Toktaş’ın mesai arkadaşları kurum müdür ve amirleri, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ALAŞEHİR'İN ESKİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ KALBİNE YENİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.