Alev Alan Tır Kullanılamaz Hale Geldi

Alev Alan Tır Kullanılamaz Hale Geldi
Hakkari’de bir kuruma kömür taşıyan TIR, okul bahçesinde başka bir aracın akü kısmına çarparak alev alev yandı.Edinilen bilgiye göre, kaza, Bağlar Mahallesi Çıraklık Eğitim Merkezi bahçesinde meydana...

Hakkari’de bir kuruma kömür taşıyan TIR, okul bahçesinde başka bir aracın akü kısmına çarparak alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Bağlar Mahallesi Çıraklık Eğitim Merkezi bahçesinde meydana geldi. İsmet Arslan yönetimindeki TIR, okul bahçesinde park etmeye çalışırken yandan dönüş yapan başka bir aracın akü kısmına çarparak alev aldı. Freni boşalan TIR, 3 metrelik istinat duvarında aşağı sarkarken, sürücü ise yara almadan kurtulmayı başardı. Sanayi esnafı ile daha sonra gelen iki itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında TIR, kullanılamaz hale geldi. Olay yerine ise zırhlı araçlar sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı.

Kazayı anlatan sürücü İsmet Arslan, İskenderun’dan Hakkari’ye 23 ton kömür getirdiğini belirtti. Arslan, “Okul bahçesinde park etmeye çalıştım. O sırada başka bir araç, aracımın sol tarafında bulunan akü kısmına çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte akü patlayarak alev aldı. Araçtan atlayarak yangını söndürmeye çalıştım. Ancak alev her tarafa saçarak araç istinat duvarında aşağı yuvarlandı. Sanayi esnafı ve kaza yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesine rağmen aracım kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale eden herkese teşekkür ederim” dedi.

HAKKARİ’DE BİR KURUMA KÖMÜR TAŞIYAN TIR, OKUL BAHÇESİNDE BAŞKA BİR ARACIN AKÜ KISMINA ÇARPARAK ALEV ALEV YANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.