Alev Alev Yandı

Alev Alev Yandı
Ramazan Bayramının ilk günü, Bilecik’te bir apartmanın son katı yanarak kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre saat 23:00 sularında İsmetpaşa mahallesi Yeniyol sokak da meydana gelen ev yangın...

Ramazan Bayramının ilk günü, Bilecik’te bir apartmanın son katı yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre saat 23:00 sularında İsmetpaşa mahallesi Yeniyol sokak da meydana gelen ev yangınında 4 katlı bir apartmanın 4’üncü katı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Tüp patlaması olduğunu iddia eden mahalle sakinleri, itfaiyenin geç gelmesine tepki gösterirken, yangına iki adet itfaiye, bir adet orman yangın söndürme aracı ve bir adet Bilecik Belediyesi sulama tankı katıldı. Olay yerine çok sayıda Emniyet mensubu ve Bilecik Belediyesi NAK arama ekipleri tahsis edildi. İtfaiye ekipleri bir buçuk saatlik çalışmanın ardından yangını güçlükle kontrol altına alabildi.

Evde, gençlerin oturduğu ve bekar evi olduğu belirlenirken, yangın esnasında evde kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlemiş oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayrıca olay mahallinde, Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Can ve Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili Yaşar Tüzün’de yer aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.