Alex Yeşil Sahalara Veda Etti

Alex Yeşil Sahalara Veda Etti
Fenerbahçe’de futbol oynadığı dönemde hem futboluyla hem de kişiliğiyle Türkiye’nin sevgisini kazanan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, dün jübile yaparak futbol hayatına veda etti.1999’da Libertadores...

Fenerbahçe’de futbol oynadığı dönemde hem futboluyla hem de kişiliğiyle Türkiye’nin sevgisini kazanan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, dün jübile yaparak futbol hayatına veda etti.

1999’da Libertadores Kupası’nı kazandığı Palmeiras kadrosundaki arkadaşlarıyla beraber sahaya çıkan Alex, eski takım arkadaşlarından oluşan ekibe karşı mücadele etti. İki takımın teknik direktörlüğünü ise Arthur Zico ve Luiz Felipe Scolari üstlendi. Alex, iki gol bir asistle dün oynanan maçta yine klasını konuştururken, takımı sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü eski futbolcusunu unutmayarak yeni hayatında başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, "Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanlarından Alex de Souza, Brezilya’nın Sao Paolo şehrinde yapılan jübile maçıyla birlikte aktif futbolculuk hayatına son vermiştir. Alex de Souza’ya, kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri için tekrar teşekkür eder, kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarı dileriz" denildi.

Öte yandan, karşılaşmanın hakemi Alex’in kullanacağı bir serbest vuruş öncesi sprey ile topun yerini belirlemek yerine sahaya ’Alex’ yazarak Brezilyalı’ya jest yaptı.

FENERBAHÇE'DE FUTBOL OYNADIĞI DÖNEMDE HEM FUTBOLUYLA HEM DE KİŞİLİĞİYLE TÜRKİYE'NİN SEVGİSİNİ KAZANAN BREZİLYALI YILDIZ ALEX DE SOUZA, FUTBOL HAYATINA VEDA ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.