Ali Dürüst: "Hakemlerin Daha Dikkatli Olması Gerekiyor"

Ali Dürüst: Hakemlerin Daha Dikkatli Olması Gerekiyor
Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu maçında alının penaltı kararlarıyla ilgili olarak, hakemlerin daha dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi.

- Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu maçında alının penaltı kararlarıyla ilgili olarak, hakemlerin daha dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı yönetici Ali Dürüst, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dürüst, zor bir karşılaşma olduğuna değinerek, "Özellikle iki defa geriye düşmemize rağmen maçı galip bitirdik. Genelde Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız maçlar heyecanlı geçiyor. Geçmişte de zor da olsa kazanmıştık. İkinci yarıda oynamamız gerektiği gibi oynadık. İlk yarıda verilen penaltı, verilmeyen penaltılar takımın konsantrasyonunu bozdu. Ancak mühim olan 90 dakika sonunda galip gelmek. En mühimi tabii ki ligi farklı bitirmek" dedi.

"HERKES CEZA SAHASINA GİRİYOR Kİ PENALTILAR KONUŞULUYOR"

Penaltı pozisyonlarıyla ilgili olarak ise Dürüst, "Penaltılar çok konuşuluyor. Demek ki, hücum futbolu oluyor. Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum. Demek ki, herkes ceza sahasına giriyor ki penaltılar konuşuluyor. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Zaman zaman hatalar olabiliyor" diye konuştu.

Dün oynanan Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor maçındaki penaltı pozisyonun sorulması üzerine ise Ali Dürüst, "İki hakem ayrı kararlar verdi. Orada faulü vermedi, penaltıyı verdi. Burada faul verdi, penaltıyı vermedi. Burada esas olan şey iki defa geriye düşmemize rağmen oyunu galip bitirmemiz" cevabını verdi.

Sarı-kırmızılı yönetici, sorulan soru üzerine yıldız futbolcu Sneijder ile yollarına devam etmek istediklerini ifade ederek, "Hayır bir gelişme olmayacak. Mukavelemiz var ve biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Sneijder ile devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.