Ali Gün Sankon Genel Başkan Başdanışmanı Oldu

Ali Gün Sankon Genel Başkan Başdanışmanı Oldu
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Başdanışmanlığına Ali Gün getirildi.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) sözcüsü Ersin...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Başdanışmanlığına Ali Gün getirildi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) sözcüsü Ersin Aktaş, yaptığı açıklamada, bürokrat Ali Gün’ün, SANKON Yönetim Kurulu kararıyla bürokrasiden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine getirildiğini söyledi. Türkiye’nin çeşitli illerinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Ali Gün’ün tecrübelerinden faydalanılacağını açıklayan Ersin Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ali Gün, Türkiye’nin çeşitli ilçelerinde Kaymakamlıklar ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Osmaniye Bahçe Kaymakamlığı, Bolu Göynük Kaymakamlığı, Hakkari Yüksekova Kaymakamlığı, Sivas Suşehri Kaymakamlığı, Gaziantep Kilis Kaymakamlığı, Çanakkale Lapseki Kaymakamlığı, İzmir Urla Kaymakamlığı, Ankara Sincan Kaymakamlığı, İstanbul Esenler Kaymakamlığı ve en son Samsun Vali Yardımcılığı yapan Ali Gün şimdi Türkiye’nin en büyük ekonomik sivil toplum kuruluşu (SANKON) Genel Başkan Başdanışmanlık görevine getirilmiştir."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.