Ali Özdemir'den TÜMSİAD'a Ziyaret

Ali Özdemirden TÜMSİADa Ziyaret
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ali Özdemir, ülkeye ve Kahramanmaraş'a hizmet için yola çıktığını söyledi.

Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Beşir Derneği Kahramanmaraş şube başkanı Abdullatif Ağgürbüz ve  Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti. Burada Şube Başkanı Adnan Toprak ve Şube Yönetimi ile bir süre görüşen AK Partili Aday Adayı Ali Özdemir, AK Parti'nin başarılı siyaseti içerisinde Kahramanmaraş'a ve ülkeye hizmet etmek için yola çıktığını belirterek; "Kahramanmaraş'ın yerel değerleri bizim için önemlidir. Nasip olur da seçilirsem; memleketimizin yerel değerleri olan biber, kuyum, çelik gibi sektörlerin birer marka olması için çalışacağım" dedi. Özdemir, Kahramanmaraş'ın bir cazibe merkezi olması için de çalışmalar yapacağını söyledi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ta, Özdemir'in ticarette gösterdiği dürüstlük, başarı ve performansı siyasete de yansıtmasının önemli olduğunu belirterek, "Milletvekilliği nasip olursa şehre ve ülkeye büyük katkılar sağlayacağınıza canı yürekten inanıyorum sizin gibi dürüst insanları siyasette görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

1-244.jpg

2-198.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.