Ali Öztunç Elif Anayı Rahmetle Anıyoruz

Ali Öztunç Elif Anayı Rahmetle Anıyoruz
Burası canların yeri burada canlar var biz toplumuzu ayrıştırmıyoruz.Ayrıştırmadan bir arada yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Alevi kültüründe saygın bir yere sahip olan ve "Elif Ana" olarak tanınan Elif Sugan'ın 24'üncü ölüm yıl dönümünde Pazarcık İlçesin Narlı akdemir Mahallesi Cennet Pınarında bulunan türbesinde düzenlenen etkinliklerle katılarak Birlik ve Beraberlik Mesajları verdi. 

 Yaşadığı Yıllarda Akdemir Mahallesinde yüzlerce vatandaşın giderek ziyaret ettiği elif ana vefatının ardındanda binlerce kişinin ziyaretine uğradı.

Ölüm yıl dönümünde bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Alevi kültüründe saygın bir yere sahip olan ve "Elif Ana" olarak tanınan Elif Sugan'ın24’üncü ölüm yılında Narlı akdemir Mahallesi Cennet Pınarında bulunan türbesinde düzenlenen etkinliklerle katılarak Birlik ve Beraberlik Mesajları verdi. 

“BİZ TOPLUMUZU AYRIŞTIRMIYORUZ”

Öztunç yaptığı açıklama da, Elif Ana’nın vefatının 24 yıl dönemi Anma etkinliklerindeyiz,  Bugün buraya Kahramanmaraş Valimiz sayın Mustafa Hakan Güvençer bey,Cumhuriyet Halk Partisi  Gaziantep Milletvekilimiz Sayın  Mehmet Gökdağ'da katıldı.Biz Cumhuriyet Halk Partisi kadrosu olarak Milletvekili adaylarımızla katıldık. Bugün buraya gelen vatandaşlarımız şevkle gelerek cemlerini yapıyorlar. Burası bizim için önemli bir olduğunu ifade eden Öztunç sözlerine şöyle devam etti:  “Burası canların yeri burada canlar var biz toplumuzu ayrıştırmıyoruz.Ayrıştırmadan bir arada yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor, bunun kültürünü yaratmamız gerekiyor. Burasıda bunun acısından önemli bir yer ben bir kez daha katılan tüm canlara tüm dostlara teşekkür ediyorum.”

“ÖTEKİLEŞTİRMELERİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ”

“Ben kendi adıma her yere gidiyorum canların yanında gidiyorum diğer bölgelere de gidiyorum her yere gidiyorum ve herkesten bu dönem için bu seçim için destek talep ediyorum.Çünkü insanları bir araya getirmemiz gerektiğinin altını çizen Öztunç konuşmasına şöyle devam etti:  İnsanları da bir araya getirecek olan bu ülkeyi kuran cumhuriyet halk Partisidir Biz 1 Kasım’dan sonra tüm ayrışmaları tüm bu ötekileştirmeleri bir kenara bırakacağız tüm insanları bir araya getireceğiz dedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ali Öztunç,“inşallah vatandaşlarımızın Bu İlgisine alakasına Mahcup olmayacağım” diye konuştu. Daha Sonra ise  Vatandaşlar tarafından Yoğun ilgi gören Ali Öztunç İnşallah Vatandaşlarımızın Bu İlgisine alakasına Mahcup olmayacağım dedi  .

Narlı Mahallesindeki Mezralara ziyaretlerine devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.