Ali Rıza Zaman, İstanbul 2. Bölgeden Ak Parti Aday Adayı

Ali Rıza Zaman, İstanbul 2. Bölgeden Ak Parti Aday Adayı
İş ve spor dünyasının renkli isimlerinden ve bir dönem DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı yapmış olan Ali Rıza Zaman; işadamlığı, kulüp başkanlığı ve futbolculuk hayatına, milletvekili aday adaylığını da ekl...

İş ve spor dünyasının renkli isimlerinden ve bir dönem DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı yapmış olan Ali Rıza Zaman; işadamlığı, kulüp başkanlığı ve futbolculuk hayatına, milletvekili aday adaylığını da ekledi.

İş ve spor dünyasının renkli simalarından Ali Rıza Zaman, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. Bir dönem sol görüşlü partilerde yer alan ve DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı yapmış olan, o dönemde Fatih Ormanı yüzünden Mustafa Sarıgül ile girdiği mücadelesiyle bilinen Zaman, siyaset, ticaret, sosyal ve spor camialarının yakından tanıdığı isimlerden. Yıllarca Madenspor’da başkanlık, bir dönem Sarıyer Spor Kulübü’nde yöneticilik, halen Büyükderespor’da hem hem başkan, hem de futbolcu olan Ali Rıza Zaman, bölgenin amatör spor kulüplerine verdiği destekle biliniyor.

YENİ TÜRKİYE VİZYONUNU DESTEKLEMEK ADINA

AK Parti 2. Bölge Milletvekili A. Adayı Ali Rıza Zaman, 2023 hedefine vurgu yaptığı açıklamasında, kendisini milletvekilliği adaylığına götüren sebepleri anlattı. Toplumun özellikle ayrımcılık, kavga ve kaos ortamına sürüklendiğinin altını çizen Zaman, bu sorunların sevgi ile aşılabileceğinin altını çizerken, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rotasını belirlediği ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde, Türkiye’nin aydınlık geleceği için Yeni Türkiye vizyonunu desteklemek adına yapabileceğim ne varsa her zaman göreve hazırım. Buna göre şimdi ülkemiz ve milletimiz için, elimizi taşın altına koyma zamanı geldi. Bu davada üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırım. Bu güne dek kol kola, omuz omuza yürüdüğüm arkadaş ve kardeşlerimle, bundan sonra da milletimizin menfaati icabı güzel yollar katedeceğimize inanıyorum" dedi.

Türkiye ve özellikle Karadeniz bölgesinin yanı sıra, Bayrampaşa, Sultangazi, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Kağıthane’de de tanınan AK Parti İkinci Bölge Milletvekili A. Adayı Ali Rıza Zaman, AK Parti’ye dışarıdan en az 15 bin oy kazandıracağını da sözlerine ekledi.

İŞ VE SPOR DÜNYASININ RENKLİ İSİMLERİNDEN VE BİR DÖNEM DSP SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ OLAN ALİ RIZA ZAMAN; İŞADAMLIĞI, KULÜP BAŞKANLIĞI VE FUTBOLCULUK HAYATINA, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI DA EKLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.