Aliye Ertopçu Mhp’den Aday Adaylığını Açıkladı

Aliye Ertopçu Mhp’den Aday Adaylığını Açıkladı
Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden 2014 yerel seçimlerinde Umurbey Belediye Başkan Adayı olan Aliye Ertopçu, bugün il binasında düzenlenen basın toplantısıyla 25. Dönem Milletvekilli Aday...

Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden 2014 yerel seçimlerinde Umurbey Belediye Başkan Adayı olan Aliye Ertopçu, bugün il binasında düzenlenen basın toplantısıyla 25. Dönem Milletvekilli Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Almanya’da Ocak Teşkilatlarında aktif olarak görev yaptığını belirten Ertopçu, bu süre zarfında Türkiye’ye gelerek aktif olarak siyasete devam ettiğini söyledi.

Ertopçu yaptığı açıklamada, "Gerek halkımız ve gerekse siz basın mensupları şunu bilmenizi isterim ki; Ben adaylık süresince asla yapamayacağım şeyler için sizlere söz veren biri olmayacağım. Sırf siyasi kaygılarla size uçuk vaatlerde bulunup sonrasında da bahaneler üreten biri ise hiç olmayacağım. Hem üretime katkı projelerimde, hem de yönetimle ilgili konularda halkın iradesinin sesi olacağımı bilmenizi isterim. Zira İmparator Atilla’nın dediği gibi, ‘Zirveye giderken yolda gördüklerinize selam veriniz. Zira siz inerken onlar hala orada olacaktır’ sözüne istinaden ben asla yolum üstünde olanları unutmayacağım. Keza biliyorum ki ben sizlerle varım ve sizlerin temsilcisi olarak TBMM’de var olacağım” diye konuştu.

ÇANAKKALE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP)’NDEN 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE UMURBEY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN ALİYE ERTOPÇU, BUGÜN İL BİNASINDA DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISIYLA 25. DÖNEM MİLLETVEKİLLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.