Alkışlar O’na

Alkışlar O’na
30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satışını yaparak, elde edilen paranın engelliler için kullanılaca...

30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satışını yaparak, elde edilen paranın engelliler için kullanılacağını açıkladı.

Ordu’nun kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine başlayan ve makamına oturmasının ardından bizzat ziyaretler ve sevdiklerinin çiçekleri ile tebrikleri kabul eden Başkan Enver Yılmaz, kendisine gönderilen yaklaşık 600 çiçeğin satışını yaparak hayırlı bir işe imza atacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz gönderilen çiçeklerin satışını yaparak elde edilecek olan para ile engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye temin edileceğini belirterek, “İnşallah bir ilki daha başlatmış olacağız. Zira bu çiçekleri Ordu’muz da satış yapmak suretiyle, ortaya çıkacak para ile Ordu’daki engelli kardeşlerimize, engelli aracı alma konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü üzerinden çalışma yapacağız. Ortaya çıkacak meblağ ile birlikte de inşallah engelli kardeşlerimize hem akülü araçları hem de tekerlekli sandalyelerle birlikte memnun edip yüzlerini güldürmüş olacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.