Alkol Alan Guatr Hastası İşçi Zehirlenerek Öldü

Alkol Alan Guatr Hastası İşçi Zehirlenerek Öldü
Didim Belediyesince düzenlenen personel yemeğinde alkol alan ve aynı zaman Guatr hastası olduğu öğrenilen Belediye işçisi Nurullah Ateş (45) zehirlenme şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

- Didim Belediyesince düzenlenen personel yemeğinde alkol alan ve aynı zaman Guatr hastası olduğu öğrenilen Belediye işçisi Nurullah Ateş (45) zehirlenme şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Didim Belediyesi Yeni yıl dolayısıyla belediye personeline bir yemek düzenledi. Otelde düzenlenen yemeğe 2004 yılından bu yana Belediyede dozer operatörü olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Nurullah Ateş (45) de katıldı. Yemekte arkadaşlarıyla birlikte alkol alan Ateş, gecede bir anda yere yığıldı. Durumu fark edenler arkadaşları hemen Ateş’e müdahale edip açık havaya çıkardı. Kısa süreli baygınlığın ardından Ateş kendine gelirken, Ateş’e yemekte bulunan Belediye tabibi kontrol etti. Ateş’in durumunun ciddi olacağı şüphesiyle olay yerine Ambulans çağrıldı. Ateş 112 acil servis ekiplerin müdahalesinin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ateş kurtarılamadı

İddialara göre; Belediye işçisi Nurullah Ateş’in guatr hastası olduğu ve ilaçlarını almadığı için aldığı alkolden dolayı zehirlendiği ileri sürülürken, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda belediye personeli olayın duyulmasının ardından hastaneye geldi.

Hastanede bir açıklama yapan Belediye Başkanı Atabay Nurullah Ateş’i kaybettiklerini ve üzüntülü olduklarını belirtti.

Olayın ardından Ateş’in eşine ve çocuklarına durum bildirilirken acılı eş ve çocukları göz yaşları içerisinde hastaneye geldiler. Başkan Atabay ve meclis üyeleri acılı aileyi yalnız bırakmazken, Ateş’in naaşı Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.