ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ KAMERADA

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ KAMERADA
Daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulan sürücü, yine alkollü direksiyon başına geçince kaza yaptı.

Karabük'te daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulan sürücü, yine alkollü direksiyon başına geçince kaza yaptı. 340 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü hiçbir şey olmamış gibi otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Şahıs, direksiyona başka birini geçirmeye çalışırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmail K. yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobil, kent girişindeki KARDEMİR kavşağına geldiği sırada kontrolsüz bir şekilde yola çıkarak, Safranbolu'dan şehir merkezi istikametine gitmekte olan Soner Gülyeri'nin kullandığı 78 BE 196 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, refüje çarparak güçlükle durabildi.

Kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan İsmail K.'nın peşine kazaya tanıklık eden sivil polis ekipleri düştü. İsmail K., bir süre sonra kenara çektiği otomobilinde beraberindeki İsa S.'ye direksiyonu teslim etmeye çalışırken ekiplerce yakalandı.

340 promil alkollü olduğu tespit edilen ve ehliyetsiz araç kullanan şahıs gözaltına alındı. İsmail K.'nın daha önce de birçok defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

KAZA ANI MOBESE'DE

Kaza anı ise çevredeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, İsmail K. yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobilin hızla kavşağa girdiği ve kazaya neden olduğu, daha sonra hiç durmadan olay yerinden uzaklaştığı, kazaya tanık olan sivil bir polis ekibinin de siyah bir araçla peşinden gittiği görünüyor. Soner Gülyeri'nin kullandığı otomobilin ise kendi ekseninde bir kaç defa döndükten sonra refüje çarparak güçlükle durduğu an kameralara yansıyor.

Öte yandan Gülyeri ve yanındakilerin otomobilden çıkarak yolun karşına geçmeye çalıştıkları esnada yine aynı kavşakta bir başka aracın daha kontrolsüz şekilde yola çıktığı ve kazadan son anda kurtuldukları da kameralara yansıdı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ KAMERADA

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ KAMERADA

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.